Bildirim
Nike Air Max 2013 EXT 96,53 TL! (Ankara)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyiymiş...Orada olsam alırdım 43 numara... -
Başlığa da Ankara diye belirtseniz isabet olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoo_87
Başlığa da Ankara diye belirtseniz isabet olur.
zaten belirtmiş düzeltmedi ise. -
quote:
Orijinalden alıntı: fozcann
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoo_87
Başlığa da Ankara diye belirtseniz isabet olur.
zaten belirtmiş düzeltmedi ise.
Düzeltme, benim mesajımdan 3dk sonra yapıldı. -
ışıklı mı -
Ankara ve bu fiyatı görünce kesin nata vegadır dedim -
Lise'den beri air taban bir Nike giymedim. O zamanlar hayvan gibi basket ayakkabıları modaydı.
Ama çok rahattır. -
aksam gıtsek mı kaldı mı kı -
bılgı ıcın tesekkur ederım -
Kesinlikle değer fiyat,keşke alabilseydim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakkabı çok rahat ancak hava yastıkları çok korunaklı değil, kullanırken dikkatli olmak lazım, patlarsa yolda kalırız.. -
Etlik forumda'da aynı indirim mevcut mu bilgisi olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SupremeXXL
Etlik forumda'da aynı indirim mevcut mu bilgisi olan var mı ?
İndirim var ama orada bu model yok. Aslında ayakkabı olarak pek indirimli seçenek yok orada. -
Iyiymis Fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakkabı cok başarılıdir arkadaslar,Nike Vomero ile birlikte en iyi serilerdendir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Ankara'da şehir içinde yaşayan biri; Nata Vega'ya gitmek için 20-30TL benzin parası harcayacak veya 2-3 defa toplu taşıma değiştirip, 2-3 saatini yolda geçirecek, o yüzden bu zahmete girmeye değmez.
Şehir içinde yaşıyorum. 2 haftada bir gidip ayakkabı bakıyorum (giydiğim ayakkabılar sadece bu mağazalarda bulunuyor ya da 300 liraya satılıyor), gitmişken ikeada yemek yiyorum (9 liraya 10lu köfte+mozaik pasta+sınırsız içecek). Bütün gün eğlenmiş oluyorum ve toplam harcamam 11-12 lira oluyor. Yol boş ise kızılaydan otobüs 40 dakikada gidiyor. Bahsettiğiniz kadar karamsar olmaya gerek yok bence -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Ankara'da şehir içinde yaşayan biri; Nata Vega'ya gitmek için 20-30TL benzin parası harcayacak veya 2-3 defa toplu taşıma değiştirip, 2-3 saatini yolda geçirecek, o yüzden bu zahmete girmeye değmez.
Nerden geliyonuz merak ettim de -
quote:
Orijinalden alıntı: calypso-ab
quote:
Orijinalden alıntı: SupremeXXL
Etlik forumda'da aynı indirim mevcut mu bilgisi olan var mı ?
İndirim var ama orada bu model yok. Aslında ayakkabı olarak pek indirimli seçenek yok orada.
Teşekkürler -
Ulus, Sıhhiye, Kızılaydan tek vesaitle gelebilirsiniz o kadar uzak değil çoğu yere
Şöyle rahat bir yürüyüş, koşu ayakkabısı önerisi olan var mı marka farketmez. Ortopedik, terleme yapmayan bir model arıyorum.
Benzer içerikler
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- beşler nostalji sucuk
- bim çiğköfte fiyatı
- bim parfüm erkek
- unify parfüm erkek yorum
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X