Şimdi Ara

Nikola ile Einstein i kapıştırmanız kadar saçma bişey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyayı en çok değiştiren adam Newton'dur. ikinci insan ise Hz.Muhammed (s.a.v) 3. yü de biliyodum unuttum.

edit: 1.si Hz.Muhammed miş..

Değiştirmesinin tek nedeni yerçekimi değil bu arada bulduğu birçok kanun var kuvveti hesaplarken bile "N" newton cinsinden hesaplıyoruz. siz daha enişten dir tesladır takılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiakon -- 21 Aralık 2015; 21:25:22 >

• Üçüncüsü Hz. İsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Üçüncüsü Hz. İsa.
    evet muhammed dünyanı çok değiştirdi (!)
  • Edison iyiki ampülü bumuş lan yoksa karanlıkta ne yapacaktık ishak newtonda yerçekimini bulmasa hala uçuyorduk oda baya zor olurdu
  • Hala ampulü edison'un bulduğunu saniyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Edison iyiki ampülü bumuş lan yoksa karanlıkta ne yapacaktık ishak newtonda yerçekimini bulmasa hala uçuyorduk oda baya zor olurdu
    Edison ile Teslayı karşılaştırmak lazım bence. Bazı okuduklarıma göre Edison Teslaya bayağı yamuk yapmış.

Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi.
  • Tesla'yla Einstein'i karıştıran DH'li değil ekşi sözlük yarı cahilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Edison iyiki ampülü bumuş lan yoksa karanlıkta ne yapacaktık ishak newtonda yerçekimini bulmasa hala uçuyorduk oda baya zor olurdu

ULa HarBi Fişeqqsin haaa
  • Oley be ortalik karistirici konu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Edison ile Teslayı karşılaştırmak lazım bence. Bazı okuduklarıma göre Edison Teslaya bayağı yamuk yapmış.

Ps4 konsolun da the order 1886 diye bir oyun var orda tesla edison a baya bi gonderme yapiyor hatta asagiliyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Oley be ortalik karistirici konu be

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ps4 konsolun da the order 1886 diye bir oyun var orda tesla edison a baya bi gonderme yapiyor hatta asagiliyordu galiba

Alıntıları Göster
    cumhurbaşkanımız olmasa ne yapacaktık adam time gazetesinde hergün yayınlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Oley be ortalik karistirici konu be

Alıntıları Göster
    Bende konuyu görünce fizikte dalları farklı diyeceğini sanmıştım dünyayı değiştirmelerinden bahsetmişsin . Kelebek etkisi insan ne kadar eskisiyse o kadar tarihi geleceği değiştirir. Hz Adem bir şeyi farklı yapsaydı günümüzde çoğu şey farklı olurdu yada .

Cengiz Han 40 milyon kişi öldürmüş . Düşünsene 40 milyon insan ölüyor Cengiz Han olmasa hayatta kalacaklar kim bilir ne olurdu

• quote:

Bende konuyu görünce fizikte dalları farklı diyeceğini sanmıştım dünyayı değiştirmelerinden bahsetmişsin . Kelebek etkisi insan ne kadar eskisiyse o kadar tarihi geleceği değiştirir. Hz Adem bir şeyi farklı yapsaydı günümüzde çoğu şey farklı olurdu yada .

Cengiz Han 40 milyon kişi öldürmüş . Düşünsene 40 milyon insan ölüyor Cengiz Han olmasa hayatta kalacaklar kim bilir ne olurdu

Alıntıları Göster
    İlk bakteri değiştirmiştir. Ya kısır olsaydı ilk bakteri

Edit: Kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.L.A.N -- 21 Aralık 2015; 22:02:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Havva değiştirmiştir. Ya başım ağrıyor deseydi

Ağır mı oldu emin değilim lütfen kusuruma bakmayın

sırf şu kelime yüzünden ebedi yanabilirsin dostum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Newton'un dünyayı değiştiren adam olduğunu, Tesla'nın bulduğu AC ile çalışan bilgisayardan yazmak...

• Teslaya yamuk yapan adam EdisonTesla gercekten ustun zekali bir bilim adami ve radyo tarzi icatlar onun icin basit seyler.Radyoyu aslinda icat eden o,sonra baskasina veriyorlar sirketin o dalini.Tesla umursamiyor bile benim isim bu degil diye.

Kablosuz olarak elektrigi belli bir miktar tasiyabilen kisi ayni zamanda kendisi.Ve Edisona kalsak,sehirde her yer kacak yapma olasiligi olan acaip derecede fazla kabloyla elektrik iletilecekti.Akim siddeti yerine gerilimi kullanarak tesla duzeltti bu durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Sağol troll kardeşim benim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Hala ampulü edison'un bulduğunu saniyorlar

bi de bunların telefonu graham bell icat etti diyenleri var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Sağol troll kardeşim benim

Neyseki kalkana almış tebessüm ettim bende yanar miyim acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.