Şimdi Ara

nikon 50mm yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyafram halkasini 1.8 e getirince cekmiyor en düşük 2.8 de fotograf cekiyor
    http://i.hizliresim.com/j4l9ZJ.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gövde ne?

50mm hangi versiyonu?

üzerinde AF motoru bulunmayan modeli ise, lens üzerindeki F halkasını turuncu işaretli 22 değerine getirip, makine üzerinden F ayarı yapman gerekir. lens üzerindeki F yada netlik halkaları ile oynamana gerek yok.
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Portre ayarinda iken makinada f ayari yapilmiyor

• mustafafrstyl M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence senin olayda herşey birbirine girmiş durumda.

ekipmanların bozuk olduğunu düşünmüyorum ilk anda. belki gözden kaçırdığın ayarlar vs vardır.

bilen bir arkadaşa gösterirsen; en fazla 5 dakika içinde ya ayarları doğru yapmayı çözersin, yada (umarım öyle değildir) bir arıza varsa çıkar ortaya.
    Portre modu otomatik bir seçimdir siz müdahale edemezsiniz diyafram öncelikli moda getirip deneyin çözülecek sorununuz

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelik diyafram modu A bu modda diyaframi 1.8 e alabiliyorum fakat autodaki portre ayarındaki gibi canlı sonuçlar alamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Canlıdan kastın nedir anlamadım ama gördüğün gibi lenste ya da gövdede bir sorun yok bu tip lensler genelde en açık diyaframdan birkaç stop kısınca daha iyi sonuç verir bir de 1.8 de net alan oldukça kısıtlıdır netleme de iyi değilse istediğin fotoğraf kalitesini elde etmen zor olacaktır örnek fotoğraf yüklersen daha net yorumlar alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.