canon detaylarda boğulur, nikon detayları kontrol eder
canon havayı ve suyu sever, nikon ateşi ve toprağı
canon modayı takip eder, nikon modadan uzak durur
canon mandrake'dir, nikon ken parker
canon maceracıdır, evde durmayı sevmeyenlere benzer, nikon evcimendir, ama görev bilinci vardır, istenen yere gidebilir
canon risk almayı sever, nikon sağlam gider
canon alıngandır, nikon aldırmaz
canon sabırsızdır, nikon sabır taşı
canon gevezedir, nikon fazla konuşmayı sevmez
Alıntıdır!
bana laf saymayın yani
nikon
LEİCA Bilene
şahsen canon
Hasselblad
Hasselblad fotoğraf makinesine 30bin € verecek kadar param yoksa tabiki Nikon Nikon D3 kadar hızlı makıne yok. Nikon D3 + 40-200VR(bu tarz ii bi lens) alırsın ohh..
nikonun s51 modelını aldım 1 ay once acıkcası cok memnunum.. kımılerı resım kalıtesını cok onemser ama benım ıcın tıpte onemlıdır canonun tıpı olan bır modelını goremedım gorsem alacaktım.. nıkonu sevıyorum cunku 3 sene once aldıgım 4600 hala sorunsuz calısıyor nıkonu sevıyorum cunku ufak bı dusmede bozulmuyor nıkonu sevıyorum cunkuu NASA nın uzay cekımlerınde kullandıgı makınaların tümü nikon marka.. buda benım camera
Canon varken Nikon tercih eden gönüllere acıyorum :)
Ekonomik modellerde Nikon şuan için çok az farkla önde olabilir ama unutmayınki giriş seviyesi DSLRları dünyaya Canon sundu. Dünyanın en seksi optik makinesi bir Canon: EOS-1Ds Mark III ;)
Bi yerde duymuştum ama ne kadar gerçek bilmiyorum.Doğruluğundan emin değilim ancak Canon firması nasaya da optik sağlıyor diye duymuştum. Ardından F16 ve diğer bir çok model uçakların da görüş düzeneklerinin Canon tarafından sağlandığını duymuştum.. Ne denli doğrudur bilmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: djnone
nikonun s51 modelını aldım 1 ay once acıkcası cok memnunum.. kımılerı resım kalıtesını cok onemser ama benım ıcın tıpte onemlıdır canonun tıpı olan bır modelını goremedım gorsem alacaktım.. nıkonu sevıyorum cunku 3 sene once aldıgım 4600 hala sorunsuz calısıyor nıkonu sevıyorum cunku ufak bı dusmede bozulmuyor nıkonu sevıyorum cunkuu NASA nın uzay cekımlerınde kullandıgı makınaların tümü nikon marka.. buda benım camera
bende s50c modelini aldim gecen ay , cok memnunum gercekten. Foto makinesinden dogrudan internete baglanip, fotoyu maile bile atabiliyorsunuz.
bu s51 i internette yerden yere vurmuşlardı...
nikon un f55 i var şu an normal slr
onu ilk fırsatta d80 le değiştirmeyi düşünüyorum
bi arkadaşım da d80 e parası yetmediği için canon d400 almıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme