Şimdi Ara

nikon canon sony ??????????çok acil karar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. arkadaşlar foto mak. alacam hem kibar hem net görüntü alacağım aynı zamanda videosuda çok kötü olmayacak.
    araştırdım bu üçü arasında kararsız kaldım.Yardımcı olursanız artıları eksilerinide yazarsanız yorum yaparken sevinirim.
    Saygılar
    Canon powershot SD1200IS
    Nikon Coolpix S570
    Sony Cyber-Shot W290

Fiyatları hemen hemen aynı y.dışından geleceği için :D

• burda Seni belki 290 yorabilir ama keSinlikle Canon derim ben....kaliteSi hiçbi şekilde kıyaSlanmaz...
  • Canon
  • Eğer alacaksanız Canon alın derim ama snny alınmaz foto makinelerinde bilen biliyor bunların yorumlarını okuyabilirsiniz..

ama prof olsaydı sony A serisi olur derim ama bu kompakt dahil değildir.
    kodak idare ediyor ama bazı serisi iyi bazıları kötü bu serisine göre değişiyor.

ama Kasa kalitesini göze alın derim kodakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 15 Aralık 2009; 0:16:46 >
  • Sony nin video ckimi hd felan yaziyo kendi sitrsinde ona takildim biraz canonun ki de aratmiyodur onu ya degilmi?
    Canon aliyorum o zaman sagolun arkadaslar.allah razi olsun.
  • Benim fikrim Canon ve Sony arasında imkanlarınız ve tasarım beğeninize göre tercih yapmanız yönünde.

Nikon, DSLR makinelerde oldugu kadar başarılı değil ne yazıkki compact seride.

Daha çok Canon, Sony ve Fujifilm götürüyor bu segmenti ki hepsi parasını hakeden makineler. Canon da alsanız, Sony de alsanız iyi bir makina almış olacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.