Şimdi Ara

NİKON D3100 LENS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Nikon D3100 aldım. 18-55 lensi var fakat bu lensten memnun değilim zoom iyi değil bana zoom u iyi olan ayrıca geniş açılı bi lens önerebilirmisiniz ( fiyatları 500 tl yi geçmiyecek şekilde )

• 18-105 Vr yada 18-135 hem zoom hemde genis aci olarak kullanilabilir. degisik markalarda bu tarz lensler vardir. 18-270 gbi. 55-200 lensler var fakat bununla genis aci cekemezsin. senn isini gorebilecek en uygun lens 18-105VR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shark

Beyler ben Nikon D3100 aldım. 18-55 lensi var fakat bu lensten memnun değilim zoom iyi değil bana zoom u iyi olan ayrıca geniş açılı bi lens önerebilirmisiniz ( fiyatları 500 tl yi geçmiyecek şekilde )

70 300 kullanıyorum hocam , bende de d3100 var..
    Gayet memnunum tamron marka..
  • çekim kalitesi nasıl iyi mi bozulmuyo zoomla kalite dimi ?
  • hem geniş açı hem de tele olsun isterseniz eğer 105 mm işinizi görürse 18-105 vr alın . yok görmez derseniz 2. el sigma 18-200 os bakın
  • tele ne oluyor :D :D
  • ayrıca 500 tl yi geçmesin demiştim sadece tamron 70-300 360 tl diğerleri 500 ü geçiyor
  • Cpt.Shark kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 3100 motorsuz.
    Eğer öyleyse alacağınız lenste netleme motoru olmalı. O zaman 500tl'ye oldukça zor gözüküyor..

Ek:
    Bir de ilk defa kullanacaksanız zoom objektifler de titreme-sallanma faktörünü gözardı etmeyin. Tripot taşıyamam diyorsanız titreşim önleyici (nikon için VR kodlu) olan lensler almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2020 -- 2 Haziran 2014; 0:08:37 >
  • netleme motoru ne oluyor ? otomatik netleştirme var ama sanırsam başka birşeyden bahsediyorsunuz
  • (AF) Auto Focus yani otomatik netlemeden bahsediyor. Eğer gövdede AF yok ise (D3000 serisinde yok) lensinizde AF olmalı. Denklanşöre bastığınızda makine önce netler tam bastığınızda da fotoğrafı çekersiniz makineniz böyle ise lensinizde AF motoru vardır lensin yanında bir tuş olur A auto M manuel diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.