Şimdi Ara

Nikon d3200 mü Canon eos 100d mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba amatör olarak merak sardım portre ve doğa pozları çekmek istiyorum başlangıç seviyesi olarak bu 2 makinadan bir tanesi düşünüyorum.Forumda baya bir şey okudum aynalı aynasız o lens bu lens derken beynim yandı.En son bu 2'si arasında kaldım(saçmada kalmış olabilirim) ama başka tavsiyeniz varsa onları da dinlerim.Aynalı aynasız vs. farketmez benim için amacım iyi bir şekilde kendimi geliştireceğim(çekmek istediğim tipleri yazmıştım) ve lensi ile birlikte en fazla 1300 1500 tutacak kısacası f/p ürünü arıyorum.

• Avrupatr sitesinden 599tl'ye 1 adet Nx3000 alıyorsun ve 24mm eşleniğe sahip kit lensi ile doğa fotoğraflarını çekiyorsun. Bu değer ne kadar küçükse o kadar geniş açılı çekim yapabilirsin. D3200'de 27mm, 100D'de ise 29mm'dir.

Ardından hizlial.com'a üye olup 25tl hediye çekini alıyorsun ve 299tl fiyat etiketine sahip Nx 45mm f/1.8 lensi 274tl'ye mal etmiş oluyorsun. Portrelerini, bokehlerini veya düşük ışık fotoğraflarını bu lens ile çekiyorsun.

Böylece 900 lira bile harcamadan küçük, hafif, 180 derece dönebilen ekranlı, wifi, nfc gibi özelliklere sahip iyi bir aynasız makine ve çok kaliteli bir prime lens sahibi oluyorsun.

Benim tarifim bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Avrupatr sitesinden 599tl'ye 1 adet Nx3000 alıyorsun ve 24mm eşleniğe sahip kit lensi ile doğa fotoğraflarını çekiyorsun. Bu değer ne kadar küçükse o kadar geniş açılı çekim yapabilirsin. D3200'de 27mm, 100D'de ise 29mm'dir.

Ardından hizlial.com'a üye olup 25tl hediye çekini alıyorsun ve 299tl fiyat etiketine sahip Nx 45mm f/1.8 lensi 274tl'ye mal etmiş oluyorsun. Portrelerini, bokehlerini veya düşük ışık fotoğraflarını bu lens ile çekiyorsun.

Böylece 900 lira bile harcamadan küçük, hafif, 180 derece dönebilen ekranlı, wifi, nfc gibi özelliklere sahip iyi bir aynasız makine ve çok kaliteli bir prime lens sahibi oluyorsun.

Benim tarifim bu.

Hocam yanında b yazıyor body değildir değil mi sadece ? Birde sizcehttp://www.hizlial.com/samsung-nx1100-18-55mm-lens-aynasiz-slr-fotograf-makinesi-beyaz/10885706 bu mu yine dediğiniz mi ?

• AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    B'yi brown anlamında yazmışlar. Nx1100 de benzer bir makine fakat üsündeki 18-55mm lens ile 16-50 kadar geniş çekim yapamazsın ve 16-50'nin boyut avantajı da var. Nx1100'ün ekran çözünürlüğü daha yüksek, seri çekim modu biraz daha hızlı. Nx3000'in ise hareketli ekranı var, panorama modu mevcut, lens avantajı var. Fiyatları aynı olsa bile nx3000 daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Ekim 2015; 21:36:23 >
  • D.range,renk ve çözünürlük konusunda d3200 daha iyi.
    quote:

Nikon d3200 mü Canon eos 100d mi
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Bu site pek güvenilir değil galiba, biraz araştırdım bunu buldum.
    https://www.sikayetvar.com/avrupatrcom-urun-ucret-iade-sorunu
    Adamlar ürün iadesi almıyorlar..
    Nasıl güvenelim?

• Sıcak fırsatlarda konusu mevcut. Nx3000 alıp iade eden var. Cep telefonunda iade işlemi çok farklı. Telefona sim kart takmışsanız iade şansınız kalmıyor. Aynı şekilde wifi bağlantısı yapınca da iade almazlar. Müşteri olarak haklarımız var fakat bunların hangi sınırlar dahilinde olduğunu bilmek lazım. Bazı kurallar var ve onlara uyarsanız iade almak mecburiyetindeler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim hocam biraz daha araştırdım ve samsungu aldım hayrını göreyim artık.
  • AngelOfLord A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Memnun kalacağınıza eminim. NX konusu oldukça aktif. Bir şeye ihtiyacınız olursa oradan yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.