Bildirim
Nikon D40 hakkında?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3x optik zoom, 1075 lira nerede -
Yanlış anlama ama "optik zoom var mı?" diye soruyorsan bence sen d-slr alma, daha çok erken -
erken olabilir ama fiyat gayet iyi. ben sadece var mı yok mu onu soruyorum. daha önce objektifli makinalar kullanmadığımdan obejktifler hakkında bilgim pek yok ancak kullanmadan da zaten bilgim olması zor. o yüzden soruma cevap alabilrsem öğrenmek için ilk adımı atmış olucam.
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Yanlış anlama ama "optik zoom var mı?" diye soruyorsan bence sen d-slr alma, daha çok erken
-
peki bunu hangi teknik özellikten okuyoruz. yani incelediğim teknik bilgilerde zoom diye bir özellik yok. bilgi verirsen sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: playmaker
3x optik zoom, 1075 lira nerede
-
Eğer D40 Kitin üzerine bi 55-200VR(300mm 35mm eşiti.) alırsanız gayet güzel zoom yapar. Üzerine de 3stop stabilizasyon sağlar.
Bu sistemi S3IS ye gore 8.3X zoom olarak yani 36*8.3=300mm olarak düşünebiliriz. -
bakın yorumlar için teşekkür ederim ancak benim sorduğum bu d40 ile verilen objektifin zoom durumudur. default olarak gelen objektifin zoom değeri nedir acaba? neticede ben amatör ve yeni öğrenmeye başlayacak birisiyim. detayları bilmiyorum. -
18-55 mm objektif veriliyorsa 55/18:3.05 zum sağlar -
d40 kit in yanında gelen 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX Zoom-Nikkor Lens 55:18=3,05.. yaklaşık 3x optik zoom a eş değer oluyor
edit: sn.bisquit benden önce davranmış aynen katılıyorum bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 4 Mayıs 2007; 16:35:07 > -
çok teşekkür ederim beyler saolun işte aradığım cevap tam olarak buydu. hem kaç olduğunu hemde nasıl hesaplandığını öğrendim -
Tabii 3x 5x gibi tabirler bu tür objektiflere absürd kaçıyo, 18-55 de 3x yapar 70-210 da Milimetrik değerleri benimsemek gerek anlamlarına gre -
ok benim için şu an önemli olan zoom değeri. 3x olsun taştan olsun benim beklentim zaten çok değil. sonuçta bu işe yeni başlıyorum sayılır. bir de merak ettiğim birşey var bu makinaların garantileri nasıl oluyor. yani bir garanti gereksinimi olduğunda nereye götürüliyor. ben bu aleti net üzerinden alıcam. sorun çıktığında nereye götürücem. cep telefonları gibi distribütörler filan mı garanti veriyor nedir olay?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X