Şimdi Ara

Nikon D500 hk. bilgisi olan varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hobi fotoğrafçılığı =
    stock fotoğrafçılığı (shutterstock)
    ürün çekimi
    düğün çekimi
    video çekimi

• bu kullanım amacına göre cok fazla bile d7200 crop yada d610 ff tercih edin lensin çok önemli oldugunu unutmayın , d610 ff makina minimum 24-85 vr ile kullanılmalı (zoom leste) tercih 24 -70 vr

cropta ise (d7200) 18-50 sigma 17-50 tamron vs işinizi görecektir (zoomm leste)

prime olarak d7200 de 50mm 1.4g
    d610 da 85mm 1.8g öneririm

düğün işi hafife alınmaz aman ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 29 Ocak 2017; 19:34:39 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    eski mesleğim stüdyo fotoğrafçılığı. 2007 - 2013 arası bu mesleği yaptım. makina alıp biraz alışmam lazım. sonra belki düğün çekimine haftada 1 kontenjan ayırabilirim. tabi işi rayına oturtabilirsem.
    d610 bana biraz daha mantıklı geldi ff olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

eski mesleğim stüdyo fotoğrafçılığı. 2007 - 2013 arası bu mesleği yaptım. makina alıp biraz alışmam lazım. sonra belki düğün çekimine haftada 1 kontenjan ayırabilirim. tabi işi rayına oturtabilirsem.
    d610 bana biraz daha mantıklı geldi ff olduğu için.

Mantikli olur d500 daha cok ornitocular icin , ayrica 8000 lira fiyati var yari fiyatina d610 tam fiyata d610 ve 24 70 alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 2 Şubat 2017; 17:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    sony A7 mark2 ye ne dersin. o da ilgimi çekmeye başladı.
    hoşuma giden yanı ekranda ne çekeceğimi anlık gösteriyor. kötü yanı bataryası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

sony A7 mark2 ye ne dersin. o da ilgimi çekmeye başladı.
    hoşuma giden yanı ekranda ne çekeceğimi anlık gösteriyor. kötü yanı bataryası

prof olarak kullanılıcak işlerde bence lens ve flash sorunlarıda var , ama herşeye ragmen güzel cihaz , ama canon ve nikon için kalitesi ispatlanmış onlarca lens ve flash bulmak mümkün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.