Şimdi Ara

Nikon D5100 mü yoksa D3200 mü ? ACİL ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi.. Yeni bir dslr makine almak istiyorum ve ilk makinem olacak ilk zamanlar D3200 ü düşünüyordum ki galiba megapixeli beni cezbetmişti fakat şuan forumlarda gezinip araştırınca D5100 hoşuma gitmeye başladı.. Bu perşembe makineyi almaya gideceğim ancak biraz daha yardıma ihtiyacım var.. Kısaca pişman olmamak için sizlerin bilgisine ihtiyacım var.. Nikon D5100 mü Nikon D3200 mü ? Şimdiden yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D5100 tercih edin.D3200 Mp olarak biraz fazla şişirilmiş bir makine
  • D5100 ü tercih etmenizdeki sebebide açıklayabilirmisiniz ?

• Gayet iyi imaj ve video kalitesine sahip.D7000 sensörünü kullanıyor ve sorunsuz bir makie

• tekrar tesekkür ediyorum.. Birde VR kit lens ile DX lens çok fark edermi acaba? Ücret farkı oluo çunku DX ile VR arasında o yuzden öğrenmek istiyorum .. Tekrar teşekkür ederim ..

• Fiyat farkına kıyıp mutlaka Vr olanını satın alın

• Sh@rKs-PoWeR size çok teşekkür ediyorum kafanızı şişirdim sanki ama heyecanıma ve merakıma verin :) benim bir kaç sorum daha olacak ve yarın makineyi alacağım çok büyük bi ihtimal .. Bi arkadaşımdan duyduğuma gör nikon d5100 ingilizceymiş :S bunlarda türkçe menü yokmu ve kullanımı gerçekten çok mu zor ? Birde Nikon D5100 den daha iyi diyebileceğiniz aynı fiyat aralığında CANON yada NİKON bir marka varmı yanlız bütçem belli VR kit ile verebileceğim max. para 1700tl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D5100 modeline Türkçe Menü mevcut ve kullanımı gayet kolay.Bu makineler giriş seviye oldukları için zorlanmazsınız.Zaten kullanma klavuzunda herşey var

Nikon D5100'den daha iyi bir makine olarak Nikon D5200 derim ancak fiyatı yüksek olacaktır sizin bütçenizden geldiği zaman.Canon'da 600D ve 650D var ancak D5100'de daha iyi değiller , aynı seviyedeler

D5100'e karar verdiyseniz daha fazla karıştırmayın kafanızı
  • Tekrar çok teşekkür ediyorum yarın çok büyük bi ihtimal D5100 ü alıyorum tekrar teşekkürler Sh@rKs-PoWeR
  • Rica ederim şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan5741

tekrar tesekkür ediyorum.. Birde VR kit lens ile DX lens çok fark edermi acaba? Ücret farkı oluo çunku DX ile VR arasında o yuzden öğrenmek istiyorum .. Tekrar teşekkür ederim ..

Küçük bir düzeltme; "DX", D5100 gibi Nikon'un aps-c sensörlü modeller için üretmiş olduğu lens serisini tanımlamak için kullanılan bir ibare..Yani sorduğunuz lenslerin ikisi de DX, sadece birinde VR sistemi var diğerinde yok. (FF sınıf için üretilen Nikon lensler ise "FX" olarak tanımlanıyor)

İyi akşamlar hoşçakalın..
  • Hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim.. An itibariyle 1630 tl ye VR lens ile birlikte Nikon D5100 ü almış bulunmaktayım .. Makineye alışma ve öğrenme çabası içindeyim.. Umarım memnun kalırım ve tekrar sizlere çok teşekkür ederım..

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.TürkNikon'a bekleriz
  • Hayrlı olsun hakan...
    Mümkünse izlenimlerini paylaşabilir misin?
  • Hepiniz sağolun.. Makineye gelince benim pek bilgim yoktu dslr makine için.. Kullanmasını hiç bilmiyordum şuan makineyi kurcalıyorum ve bana biraz zor geldi.. Yani öğrenmem gereken epey birşeyler var hemde baya.. Makine gerçekten çok şık ve cezbedici .. Otomatik çekimde gayet net ve çok guzel bir görüntü veriyor ancak makro çekim olsun gece çekimi olsun beceremedim bir türlü bide çok hoşuma giden ve alıp kullanmak için can attığım normal bir resimde örneğin sarı rengi gösterip diğer renkleri siyah beyaz gösteren o özelliğe bayıldım.. Video konusuna gelince 1080p de harika bir görüntü sunuyor.. Şuan fazla yorum yapamıyorum çunku pek araştırıp kurcalamadım yarın vizem var diye ama c.tesi pazar gunu epey bir incelemeyi duşunuyorum.. Saten 3 aylık bir arastrma sonucu bu makinede karar kıldım.. Forumlarda olsun,gezdiğim mağazalarda olsun hep Nikon D5100 tavsiye edildi.. Bende benden sonrakilere tavsiye edeceğim gibi gözüküyor Tekrar ilginiz ve yardımlarıniz için teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan5741

Hepiniz sağolun.. Makineye gelince benim pek bilgim yoktu dslr makine için.. Kullanmasını hiç bilmiyordum şuan makineyi kurcalıyorum ve bana biraz zor geldi.. Yani öğrenmem gereken epey birşeyler var hemde baya.. Makine gerçekten çok şık ve cezbedici .. Otomatik çekimde gayet net ve çok guzel bir görüntü veriyor ancak makro çekim olsun gece çekimi olsun beceremedim bir türlü bide çok hoşuma giden ve alıp kullanmak için can attığım normal bir resimde örneğin sarı rengi gösterip diğer renkleri siyah beyaz gösteren o özelliğe bayıldım.. Video konusuna gelince 1080p de harika bir görüntü sunuyor.. Şuan fazla yorum yapamıyorum çunku pek araştırıp kurcalamadım yarın vizem var diye ama c.tesi pazar gunu epey bir incelemeyi duşunuyorum.. Saten 3 aylık bir arastrma sonucu bu makinede karar kıldım.. Forumlarda olsun,gezdiğim mağazalarda olsun hep Nikon D5100 tavsiye edildi.. Bende benden sonrakilere tavsiye edeceğim gibi gözüküyor Tekrar ilginiz ve yardımlarıniz için teşekkür ederim..

Hayırlı olsun, Güle güle kullanın.

Bende sanırım bu makineyi alacağım. Sağ olsun @Sh@rKs-PoWeR bana da epey yardımcı oldu.

• Hakan bey makinayi aldini memnunmusunuz peki bi bilgi verirmisiniz

• Şaka değilmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Şaka değilmi?

yalaaaan yalan soyluyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.