Şimdi Ara

Nikon d5200 ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 40-50 adet fotoğraf çektim ve arka taraf baya hissedilir derece de ısındı. Bu normal mi? Yani her makine de olan biseymi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsahiner -- 6 Nisan 2016; 21:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahinsahiner S kullanıcısına yanıt
    dslr de ısınma deyince cihaz hızlı ama kartı göreceli yavaş olduğu durum aklıma geliyor.
  • Bende de ayni makine var. Özellikle güneşli sıcak havalarda makinenin uzun süreli açık kalmasından dolayı ısınma olur. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kartın yavaş olması da etkiler. Sonuçta makine daha çok yoruluyor. Yani çok fazla ısınmıyorsa bir problem olmadığını düşünüyorum.

• Cevaplariniz icin tesekkr ederim.öncelikle. Hocam o da sıcaklığında çekim yaptım. Oda da sıcak değil. Bugün yine ısındı. Öyle aşırı değil ama mercekden bakınca arka tarafı sıcaklığı suratimi rahatsız ediyor. Yazın ortasında daha da isinacagi belli. Sorun değil aslında ısınıp isinmamasi ama acaba sorun benim makine de mi yoksa hepsi böyle onu bilmek istedim. Bide 40-50 tane resim çekince şarjı bitiyor bu normal mi?

• 40-50'de şarj bitmez.

mümkünse farklı bir batarya ile dene.

yavaş hafıza kartı olayını ilk defa duydum. farklı kart ile de dene. sonuçta elektronik cihaz. beklenmedik bir yerden çıkabilir sorunun kaynağı.

ama şarjın hemen bitiyor olması, normal değil gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nikon coolpix L310 kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.