Şimdi Ara

Nikon d5200 ve d7000 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bu kıyaslamayı yapan bir konu buldum ama benim bazı sorularıma cevap vermiyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Nikon D7000 ve d5200 arasında karar veremiyorum. Kıyas.la 'da iki makinenin artıları eksileri şu şekilde özetlenmiş...

http://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-D5200-vs-Nikon-D7000

d5200 ün artıları: yüksek çözünürlük, GPS etiketleme, HDR çekim, açılır ekran ve hafifliği
    d7000'in artıları: Gövde AF motoru, uzun ömürlü pil, tekil pixel boyutu, maksimum örtücü hızı, daha kaliteli vizör

şimdi GPS etiketleme ve wireless dosya transferini kullanacağımı düşünüyorum. d5200 de GPS etiketlemeye opsiyonel derken, d7000'de yok denmiş. Opsiyonel olması harici GPS adaptörü alacağım anlamına mı geliyor. d7000 de yok derken bu adaptörün d7000'de kullanılamayacağı mı söyleniyor?

Bir de iki makine için de wireless dosya transferi için almam gereken aparatlar ve harcamam gereken tutar nedir? Dün bunları mağazada sordum ama hiçbir bilgi veremedi sağolsun çalışanlar...

otomotaik af motoru ve pil ömrü dışında d7000'in önemli bir üstünlüğü yok gibi. Bunlar olmazsa olmaz konularmıdır ? Özellikle AF motoruna takılmış durumdayım. Canonun çok düşük modellerinde bile varken AF motoru neden d5200 gibi bir cihaza konulmaz ki?

Zamanını ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• otomotaik af motoru ve pil ömrü dışında d7000'in önemli bir üstünlüğü yok gibi.

Demişsin ama 2 gövdeyi de eline al tut incel, dünyalar kadar fark olduğunu anlayacaksın. Resim kalitesi aynıdır ama bana göre gövde ergonomisi çok ama çok önemli. Bu yüzden D7000. AF motorunu hafife alma, lens alırken bazı lenslerde bütçeni zorlamıyor, seni de üzmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.