Şimdi Ara

Nikon D90 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pardon hocam.O tuş focus noktalarında istediğini kitlemek için kullanılıyormuş
  • Teşekkürler ustam,

Lakin tam olarak anlamadım bu tuşun görevini, nasıl kullanıldığını veya bu tuşla ilgili bir döküman varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben bu tuşu aktif ettiğim auto ve manuel moddada bilgi ekranında herhangi bir değişiklik olmuyor!
  • Belirlediğiniz focus noktasını kitleyerek yanlışlıkla değişmesini engellemek amaçlı bir tuş.Focus noktalarını değişitirmek için özel bir tuş olmadığı için bazen yanlışlıkla değişme oluyor.Güzel bir özellik
  • Nikon d90 yada canon eos 550d fotoğrafçılığa başlamak için süper makineler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakp

Nikon d90 yada canon eos 550d fotoğrafçılığa başlamak için süper makineler

D90 bence baslangic icin hic uygun bir secim degil neye dayanarak yazdiniz bilmiyorum bunu. Ama 550d baslangic icin tercih edilebilir oda temel bilgilere sahipseniz yoksa bence 550 d bile fazla baslangic icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

D90 bence baslangic icin hic uygun bir secim degil neye dayanarak yazdiniz bilmiyorum bunu. Ama 550d baslangic icin tercih edilebilir oda temel bilgilere sahipseniz yoksa bence 550 d bile fazla baslangic icin.

Siz neye dayanarak yazdınız bunu acaba ? Her zaman söylüyorum imkanınız maddi durumunuz var ise alabileceğiniz en iyi gövde ile başlayın..Giriş sınıfı, tek kontrol tekerleği olan,bilgi ekranı olmayan ufacık gövde yerine az kullanılmış 2. el almaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmT # -- 9 Ekim 2011; 1:09:46 >

• Merhaba arkadaşlar, sorulara devam ediyorum maalesef

Arkadaşlar makinayı manuele alınca ve lenside manuele alınca aşağıdaki iki resimden üstteki gibi fokus noktası belirgin oluyor( sol orta kısım)

Auto mode alınca lenside manuele alınca merkez nokta belirgin oluyor en alttaki resim, bunun nedeni nedir arkadaşlar?

Birde makinanın pilini çıkarınca vizörden bakınca puslu görünüyor pili takınca makina açılmasa bile net görünüyor bu nasıl iştir anlamadım :S

Nikon D90

• Bunda Türkçe menü var mı?
  • Noctivagant
    türkçe menüsü yok.

byi
    sen baya yolun başındasın., sorunlarında bir gariplik var
  • Başınızın etini daha çok yicem durun siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Noctivagant
    türkçe menüsü yok.

byi
    sen baya yolun başındasın., sorunlarında bir gariplik var

Sağol bilgi için zaten fiyatı beni çok aşıyor o sebeple vazgeçtim bu modelden hatta SLR alıp alamayacağım net belli değil. İşin aslı almam şart çünkü kursa gidiyorum ve lazım olacak kurs sırasında. Tabi sonrasında da lazım olacak çünkü meslek edinmeye niyetim var fotoğrafçılığı.
  • Umarım alırsın. Allah yardımcın olsun.

Ayrıca temiz ikinci el, düşük modellere de bakabilirsin Geçici bir süreliğine...
  • "SPOT" 18-105 VEYA 18-200 KAÇA BULABİLİRİM???

YURDIŞINDAN (ÇİN,DUBAİ... VB) KAÇA BULABİLİRİM???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

Aralarındaki fark yeni başlayan bir kullanıcıyı nekadar zorlayabilir ki. Parası olana D700 dahi aldırırım bana kalsa. 3 ay sonra makine yetmeyince yeni gövdemi alsın ki 550d ile d90 arasında gövde değiştirtirecek kadar fark yok.
  • Valla ben ilk kez slr makina aldım oda D90, iyi ki bunu almışım dedim, canon 550, canon 600 ler elimde küçük duruyorlar ve nikonun üst tarafındaki ekran çok işe yarıyor.

Bencede eğer alınabiliyorsa en iyi makina ile başlamak daha iyi

Edit = Şimdiden gözüm D700 ve D7000'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 12 Kasım 2011; 22:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Valla ben ilk kez slr makina aldım oda D90, iyi ki bunu almışım dedim, canon 550, canon 600 ler elimde küçük duruyorlar ve nikonun üst tarafındaki ekran çok işe yarıyor.

Bencede eğer alınabiliyorsa en iyi makina ile başlamak daha iyi

Edit = Şimdiden gözüm D700 ve D7000'de

D90 uzun süre işinizi görür bence. :)
  • Selamlar,
    Hayyamda ve/veya Sirkecide satılan tüm D90 lar aynı kalite midir, aynı üretim midir, fake satılıyor mu gerçeğini taklidinden nasıl ayırabiliriz? Şu anda Hayyamda Sirkeci de body ve 1.8-105 lensini kaça bulabiliriz acaba?

Ayrıce Teknosa da baktım D90 nın altında Made in Tailand yazıyordu. Bazıları da Endonezyada üretiliyormuş, Japonya’da üretilen serisi de var mı ve aralarında ölü pikseldi kusurdu bir fark var mı hangi sıralamaya göre tercih edilmelidir?

Şimdiden teşekkürler….
  • Üretim yerine göre ürünlerde fark yok.Ayrıca Fake DSLR ürün diye birşeyde yok.Fiyatlar için ise linki inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_29179432/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 23 Kasım 2011; 23:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Selamlar,
    Hayyamda ve/veya Sirkecide satılan tüm D90 lar aynı kalite midir, aynı üretim midir, fake satılıyor mu gerçeğini taklidinden nasıl ayırabiliriz? Şu anda Hayyamda Sirkeci de body ve 1.8-105 lensini kaça bulabiliriz acaba?

Ayrıce Teknosa da baktım D90 nın altında Made in Tailand yazıyordu. Bazıları da Endonezyada üretiliyormuş, Japonya’da üretilen serisi de var mı ve aralarında ölü pikseldi kusurdu bir fark var mı hangi sıralamaya göre tercih edilmelidir?

Şimdiden teşekkürler….

Fake DSLR diye birsey yok.
    Hayyamda 18-105 ile su anda 2100 - 2300 TL arasi degisiyor. Uretimden kalkacak olan bir makine icin su an fiyati yuksek. Sebebi ise Nikon'un Tayland'daki fabrikasinin sel zaafiyeti. 1900 TL civarina kadar dusmustu kisa bir zaman once.

• Bilgiler icin tesekkurler. Antalya Vatan da bir satis temsilcisine sordum fake var dedi demek ki aradaki fiyat farkini aciklayamayinca iskembeden sallamis. Peki Hayyam ve Sirkecideki uygun fiyatli urunler distrubutor garantisinde midir yoksa dukkan garantili midir?
    Ayrica urun uretimden kalkacak diyorsunuz. Sirada ki urunun adi, ozellikleri ve fiyati konusunda bir bilginiz var midir? Biraz daha beklesem mi acelem yok sonucta ve iyi bir makine almak istiyorum hoby amacli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 24 Kasım 2011; 0:53:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.