Şimdi Ara

Nikon D90 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: reggea'

Eskişehir'deki media markt te kalmışmıdır acaba stok 100 taneydi
  • 1999 tl 18-55 lens ile. İyi mi fiyat ?

eos60 d istiyorum aslında ben ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

1999 tl 18-55 lens ile. İyi mi fiyat ?

60D çok daha iyi D90 dan eğer düşünürseniz.

Ama D90 için o fiyat gerçekten uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

arkadaşım 6 ay kadar önce teknosadan kampanyadan 18-105 kit le almış 2100 liraya. şimdi yediremem kendime 18-55 merceğe o kadar para vermeye :( aslında alabilirdim de.

fotografium ve alisveris.com kullananınız var mı ? taksitle almak istiyorum da. özellikle alisveris.com baya uygun. Nedir güvenilirliği
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım 6 ay kadar önce teknosadan kampanyadan 18-105 kit le almış 2100 liraya. şimdi yediremem kendime 18-55 merceğe o kadar para vermeye :( aslında alabilirdim de.

fotografium ve alisveris.com kullananınız var mı ? taksitle almak istiyorum da. özellikle alisveris.com baya uygun. Nedir güvenilirliği

Dolar yükseldikten sonra ne yazık ki o seviyelere geldi fiyatlar.1900 e 18-55 ile satıldığını biliyorum bende dolardan sonra.Daha önce çok daha ucuzdu hem de spotlarda bu fiyat daha da iniyordu ama ne yazık ki doların yükselmesi ile birlikte bu şekilde fiyatlarda bir artış oldu.

• Merhaba arkadaşlar,
    bu makinada 10 sn 1 kare veya 15 sn 1 kare foto çeksin diye nasıl programlıyoruz bileniz varmı?
  • Çekim modu ayarlarından yapabilirsiniz.Kullanma klavuzunda yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 28 Kasım 2011; 14:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Merhaba arkadaşlar,
    bu makinada 10 sn 1 kare veya 15 sn 1 kare foto çeksin diye nasıl programlıyoruz bileniz varmı?

menü - c3 (self timer) -

self timer delay - bekleme süresi
    number of shots - bekledikten sonra arka arkaya çekilecek kare

• quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

son kapalı kutuyu ben aldım 25i akşamı

quote:

Hayırlı olsun hocam nasıl bir duygu o makinayı elinde tutmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair
    menü - c3 (self timer) -

self timer delay - bekleme süresi
    number of shots - bekledikten sonra arka arkaya çekilecek kare

Ustam ordan sadece bu işi bir kez yapabiliyoruz ve orda süre sonunda arka arkaya hemen çekiyor,
    Ben 30 sn de 1 kare çekmesiniz istiyorum ama bunu 1 saat boyunca yapacak yani toplamda 120 fotoğraf elde etmem lazım
  • Siz time lapse çalışma yapmak istiyorsunuz sanıyorum.Bu çalışma için özel zaman ayarlı kumanda satın almanız lazım.Başka bi yolu varsa bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben makinemi alışveriş.com dan aldım..Bakmayın teslim süresinin 3 gün yazdığına ertesi gün makine elimdeydi....Avantajı çoğu karta peşin fiyatına yüksek oranda taksit yapıyor ben maksimum karta peşin fiyatına 12 taksitle almıştım..Şimdi baya zam gelmiş makinelere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 28 Kasım 2011; 15:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Siz time lapse çalışma yapmak istiyorsunuz sanıyorum.Bu çalışma için özel zaman ayarlı kumanda satın almanız lazım.Başka bi yolu varsa bilmiyorum

hıhh işte o dedğin yapmak istiyorum

Böyle küçük bir özelliğin olmaması kötü

Bunu yapmak için ek bir donanıma gerek olduğunu hiç sanmıyorum yazılımla halladilecek bir şey aslında, ama işte üreticiler para kazansın

• Herkes tarafından bilinmeyen ve çok kullanılan bir şey olmadığı için koymuyor olabilirler
  • teşekkürler
    arkadaşlardan emanet almakla karşılaştırınca, şöyle karşımda durup seninim hissi vermesi pahabiçilemez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

son kapalı kutuyu ben aldım 25i akşamı

quote:

Hayırlı olsun hocam nasıl bir duygu o makinayı elinde tutmak

• Hayırlı olsun. Gülegüle kullanın.
  • Slm Arkadaşlar,
    Uzman görüşü almak istiyorum. Nikon D90 alacağımı söylediğim bir arkadaşım bana şöyle söyledi:

"D90 ı tavsiye etmem... Benim makinam neden D60, eğer incelersen tüm Nikonlar içinde en uzun ömürlü pil, en dayanıklı dış şartlar ( toz, yağmur v.s. ) bir makinadır.. Kullanımındaki menü sayesinde çok hızlı değişimler yapıp anında ayarlayabileceğin bir makinadır.. D 90 evet iyidir ancak, dış alanlarda çok dayanıklı bir makina değil.. Kolay toz alıyor, pil çok uzun dayanmıyor, ayrıca, menüsü eski saatlerdeki dijital menüden :)))
    Alacaksan, D5000 iyi makina... D 60 ın hemen hemen aynısı, sadece pixeli daha büyük ve LCD ekranı hareketli.. BU kadar basit... :))"

Sizce bu söylenenler kısmen de olsa doğru olabilir mi?

Ayrıca arkadaşımın web sayfasından D60 la çektiği fotoğraflara bakmak isteyen olursa diye linki veriyorum:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.redbubble.com%2Fpeople%2Fjedi&h=0AQG19Snq

• quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Slm Arkadaşlar,
    Uzman görüşü almak istiyorum. Nikon D90 alacağımı söylediğim bir arkadaşım bana şöyle söyledi:

"D90 ı tavsiye etmem... Benim makinam neden D60, eğer incelersen tüm Nikonlar içinde en uzun ömürlü pil, en dayanıklı dış şartlar ( toz, yağmur v.s. ) bir makinadır.. Kullanımındaki menü sayesinde çok hızlı değişimler yapıp anında ayarlayabileceğin bir makinadır.. D 90 evet iyidir ancak, dış alanlarda çok dayanıklı bir makina değil.. Kolay toz alıyor, pil çok uzun dayanmıyor, ayrıca, menüsü eski saatlerdeki dijital menüden :)))
    Alacaksan, D5000 iyi makina... D 60 ın hemen hemen aynısı, sadece pixeli daha büyük ve LCD ekranı hareketli.. BU kadar basit... :))"

Ayrıca arkadaşımın web sayfasından D60 la çektiği fotoğraflara bakmak isteyen olursa diye linki veriyorum:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.redbubble.com%2Fpeople%2Fjedi&h=0AQG19Snq

Menüsü eski saatlerdeki dijital menüden dedi demek.

D 90 da LCD ekran var. O dediği dijital menü cihazın üzerin de ve çok işe yarayan bir menü. Benim o kadar bütçem olmadığı için D 3100 aldım. 2400 TL param olsaydı D 90 alacaktım. Bir çok insan sırf o menü için D 90 alır ve almakta.

O arkadaşın kusura bakmasınlar kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş olayına girmiş. D 90 kadar bütçen varsa D 5000 alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Kasım 2011; 0:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Slm Arkadaşlar,

bende d90 kullanıcısıyım uzman olmasamda pil konusunda hiç sıkıntım olmadı...ben 5100 alıcaktım hayyamda biri vasıtasıyla tanısıtıgım bir foto servisi kesinlikle d90 dedi ben gayet memnunum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

ne açıdan daha iyi. :) d5100'ün yeni sensöründen ötürü fotoğraf kalitesi d90'a göre daha yüksek deniyor. ama ben diyenlerin yalancısıyım tabi. lakin öyle dahi olsa bizim gözlerimiz bunu anlayacak kadar ileri olmayabilir. o yüzden siz fotoğraf kalitesini bi kenara bırakın. hangi modeli daha rahat kullanırsınız ona bakın.

d5100'de gövdede motor yok, o dezavantaj olabilir sizin için. bir 50mm AF için 500 Lira ödemeniz gerekir.

18-55mm lensle aldığınız zaman sanırım 1700-1750 gibi ödersiniz.
    18-105mm ile aldığınız zaman da 1900-1950 arası.

d5100 ü araştırdıgımda video kalitesi d90 dan çok daha iyi demişlerdi bu işte üstad olanlar, ancak fotoğrafta d90 kadar başarılı olmadıgını söylediler.Video çekimi çok yapmadığım için bende d90 ı tercih etmiştim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.