Şimdi Ara

nikon d90 canon 100d canon 650d yardımcı olurmusunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum bir fotoğraf makinası alacaktım kısmet olmadı. inşallah bu günlerde alacağım. internet üzerinden bulunduğum şehirden ikinci el olarak sürekli takip ediyordum. şuan bir fotoğrafçı arkadaşımın arkadaşında d90 18 135 lens ile 1000 tl fiyata satıyor ancak makina üzerinden yıllar geçmiş terettüt ediyorum. internet üzerinden gene aynı şekilde canon 650d 18 55 satıyor birisi aradım sordum 1200 tl istiyor. peki birde son olarak internet üzerinden akakçe üzerinden canon 100d 18 55 ile fiyatına baktığımda 1180 tlye sıfır olarak alabiliyorum. Arkadaşlar bu 3 makina arasında siz ne dersiniz ne yapmamı önerirsiniz. valla bakıyorum ama hepsi için farklı farklı yorumlar var sizin düşünceniz nedir. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Biradan kullanıcısına yanıt
    nikon d90 yılların eskitemediği efsane makine,ama bence aşırı kaba makine onu taşımak zor ve artık eski teknolojiye sahip. eski teknolojiye sahip olması kötü fotoğraf çektiği anlamına gelmesin. ama artık wifi-full hd video falan olmazsa olmazlardan.
    canon 650d iyi,ama sıfır canon 100d daha iyi. canon 100d hem küçük hem de 650d ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.
  • Tabiki sıfır 100d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar artık mecburen bütçeyi zorlucaz taksitle alıcaz artık. birde birşey daha eklemek istiyorum bir arkadaş 2.el temiz 1100d satıyor 600 tl istiyor 1000d var ama temizmi bilmiyroum shutter sayısınıda bilmiyorum 400 tl diyor. 1000d sıcak gelmedi açıkcası daha yeni teknoloji olsun dedim. 1100d 1200d 100d yaklaşık olarak aynı fiyatlarda peki bütün bunlar arasında en iyisi 100d demek daha doğru galiba direk 100d ye yöneliyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biradan -- 8 Şubat 2016; 19:27:58 >
  • Yeni seri ve Malezya türevi yerlerde üretilmiş olan bir Canon almaktansa, 7D'nin kırpılmış sensörünü kullanan, Japonya'da üretilmiş bir 550D kullanmanızı öneririm. Hareketli LCD ekran gibi bir olaya çok samimi söylüyorum hiçbir zaman ihtiyacım olmadı. Canon 550D'yi piyasada bu bahsettiğiniz body'lerin hepsinden daha ucuza bulabilirsiniz. Ben tercihimi bizzat kullandığım 550D'den yana kullanıyorum. 100D'nin body'si gerçekten çok küçük ve bir kompakt makine veya D-SLR kullandığınızın farkına varamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagaan_S -- 8 Şubat 2016; 21:06:49 >
  • hocam geçen gün 550d buldum 750 tlye ancak satışmıştı şuan 600d var aynı şekilde makina temiz ancak fiyatı 1000 tl istiyor az biraz indirim yapsa 600d boyut olarak banada cazip geliyor ama işte kayseri de pek bulamıyorum. yine ben takip edeceğim inşallah bulurum yoksa bu hafta sonu büyük ihtimalle alırım
  • 100D al lafan rahat olsun digerlerinden hicbir eksigi yok zaten alt yapisi 650D nin aynisi ustelik daha kucuk bir govde bu sayede tasimasi daha rahat bende de var cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepiniz çok sağolun arkadaşlar tam 100d incelemeye almaya karar vermiştimki bir arkadaştan 1000 shutterda temiz kullanılmamış bir 600d buldum garantisi devam ediyor 800 tlye alcağım inş. yarın buluşup onu alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biradan -- 10 Şubat 2016; 19:12:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.