Bildirim
Nikon D90 Türkçe yapabiliyor muyuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
upuuupppuupup -
Yapılmıyor diyebiliyorum hocam o yüzden alırken ingilizce bilginiz var mı diye soruyorlar zaten d90 mükemmel bir makinedir iyi kullanımlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkannaci34 -- 23 Ocak 2017; 21:50:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkannaci34
Yapılmıyor diyebiliyorum hocam o yüzden alırken ingilizce bilginiz var mı diye soruyorlar zaten d90 mükemmel bir makinedir iyi kullanımlar :)
Teşekkürler yok ya biliyorum ingilizce yeterli derecede zaten ingilizce kullanmak daha mantıklı genellikle terimle zaten ingilizce evet bana yetiyor nikond90 zaten fotoğrafçı değilim kendi çapımda çekiyorum öylesine :) -
Fotografcilarin coguda düğün çekimlerinde halen bu makineyi kullaniyor fotografta cidden iyi yani ikinci el fiyatlarina gore. Neyse hocam kolay gelsin iyi cekimler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X