Şimdi Ara

Nikon Kompakt Makine Kullanıpta Memnun Olmayanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir nikon kullanıcısıyım. forumu takip ediyorum nikonun kompakt makinelerinin genelde başarısız olduğunu idda edenler var. peki o zaman bu arkadaslar neden başarısız buluyorlar? buraya sebeplerini yazarlarsa memnun olurum? çünkü diğer aynı sınıftaki (manuel çekime izin vermeyen)
    bazı kompakt makinelerı niye başarılı buluyorlar? gerçekten çok merak ediyorum lütfen buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende ona göre yorumda bulunmak istiyorum sizlere.

Saygılar...

• o zaman sorun yok nikonun kompakt makineleri başarılıdır son noktayı koyuyorum madem sorun yoksa :)))
  • iyi o zaman ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

iyi o zaman ..

sana ne oluyo o zaman
  • Arkadaş absürd bi konuya tepkisini vermiş, gayet normal..

k99tr gibi bi nicki olan arkadaş L3'ü kötülüyodu zamanında, ona ÖM atabilirsin soruna yanıt bulmak için. Bu tür bir başlık açmak ne kadar gereklidir tartışmaya bile gerek yok sanırsam.. Her kötü diyene kulak verip başlık açmaya kalksak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Arkadaş absürd bi konuya tepkisini vermiş, gayet normal..

k99tr gibi bi nicki olan arkadaş L3'ü kötülüyodu zamanında, ona ÖM atabilirsin soruna yanıt bulmak için. Bu tür bir başlık açmak ne kadar gereklidir tartışmaya bile gerek yok sanırsam.. Her kötü diyene kulak verip başlık açmaya kalksak?

Arkadaşım konu aslında önemli bi konu çünkü forumda nikonun kompakt makinelerine acımasızca eleştirilerde bulunanlar oluyor.
    madem öyle dedim bi başlık açayımda kötüleyenler burda neden kötülediklerini yazsınlar bende ona göre cevap vereyim dedim
    ama görüyoruz ki kimseden çıt yok o yüzden eleştirmelerinden önce iyice araştırmalarını tavsiye ediyorum hangi marka olursa olsun hiç önemli değil.
    bende birçok makine kullanma fırsatı elde ettim nikonun kompakt makinelerini diğer bazı makinelerle karşılaştırdım çok başarılı oldugunu gördüm ama bunun aksini idda edenler karşılaştırıp ta mı idda ediyorlar yoksa ezbere konusupta mı?

• daha çok neden cevap veren tarafın siz olduğuna anlam veremedim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikoncoolpix

quote:

Arkadaşım konu aslında önemli bi konu çünkü forumda nikonun kompakt makinelerine acımasızca eleştirilerde bulunanlar oluyor.
    madem öyle dedim bi başlık açayımda kötüleyenler burda neden kötülediklerini yazsınlar bende ona göre cevap vereyim dedim
    ama görüyoruz ki kimseden çıt yok o yüzden eleştirmelerinden önce iyice araştırmalarını tavsiye ediyorum hangi marka olursa olsun hiç önemli değil.
    bende birçok makine kullanma fırsatı elde ettim nikonun kompakt makinelerini diğer bazı makinelerle karşılaştırdım çok başarılı oldugunu gördüm ama bunun aksini idda edenler karşılaştırıp ta mı idda ediyorlar yoksa ezbere konusupta mı?

sen nikonda mı çalışıyorsun? tek sorum bu

• quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

Orjinalden alıntı: nikoncoolpix

quote:

sen nikonda mı çalışıyorsun? tek sorum bu

hayır kesinlikle nikonda yada fotoğrafçılıkla ilgili bi işte çalışmıyorum. öğrenciyim.
    amacım nikonu göklere çıkarmak değil amacım nikonun kompakt makinelerini haksızca eleştirenlere cevap vermek.
    bnede birçok makine kullandım nikonun kompakt makinelerini başarısız da görmedim.
    görenler niye görüyorlar onu sormak istiyorum fotoğraflarını niye beğenmiyorlar merak ediyorum doğrusu.

• quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

daha çok neden cevap veren tarafın siz olduğuna anlam veremedim ..

cevap vermemin nedeni konu açildiktan uzun bi sure mesaj yazan olmadigi yani o nikonun kompakt makinelerini kötüleyenlein cesaret edip bişey yazamadıkları için konuya nokta koymak istedim.
  • anladım
    beğenmeyenler çıkabilir, kalkıp canonun fotoğraflarını da beğenmeyenler çıkabilir, bu normal.
    ama ben kendimce kullandığım nikon L1 hakkında yorum yapayım. geçen sene kısa bir süreliğine kullanıp değiştirmiştim ve manuele izin veren A540 aldım. ve kullanırken çok memnundum. gerçekten kaliteli fotoğraflar çekiyordu(auto da A540 tan güzel çekiyordu). kalkıp bir kaç arkadaş beğenmeyebilir ve kendince yaptığı yorumlarda "nikon kompaktlar kötü çeker, sakın almayın" diye saçmalayabilir. bilinçli insan zaten kullanıp karar verir; kimsenin ağzına bakıp kural olarak kabul etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

anladım
    beğenmeyenler çıkabilir, kalkıp canonun fotoğraflarını da beğenmeyenler çıkabilir, bu normal.
    ama ben kendimce kullandığım nikon L1 hakkında yorum yapayım. geçen sene kısa bir süreliğine kullanıp değiştirmiştim ve manuele izin veren A540 aldım. ve kullanırken çok memnundum. gerçekten kaliteli fotoğraflar çekiyordu(auto da A540 tan güzel çekiyordu). kalkıp bir kaç arkadaş beğenmeyebilir ve kendince yaptığı yorumlarda "nikon kompaktlar kötü çeker, sakın almayın" diye saçmalayabilir. bilinçli insan zaten kullanıp karar verir; kimsenin ağzına bakıp kural olarak kabul etmez.

kesinlikle haklısınız bende bu yönde eleştiriler çok fazla olduğu için yazmak istedim.
    bazı markaları fotoğrafçılıkta üst sıraları bile almayan markaları daha üstün tutanlar oluyor bende onlara sinir oluyorum.
    nikon,canon ve olympus bu sektörde üst sıraları paylaşıyor ayrıca leica yı da eklersek bu 4 ü gerçekten bu işin piri olmuslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.