Bildirim
NİKON'MU SAKIN HAA...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hayırdır. Bu ne şiddet bu ne celal. -
olayı tam olarak anlatırsan iyi olur dicemde.. yazıp kaçmışsın direk.. 3 mesaj yazmışsın bu zamana kadar oda çokmuş be.. kesin doğru söylüyosundur..
karfo-karacasulu evet doğru servis bakımından çok mükemmel değil, kimi konularda kullanıcı hatası olmamasına rağmen öyle denilebiliyor(erkayalar için de aynı şeyler geçerli).. ancak olabiliyor bu sorun ve aksaklıklar yazıkki.. bu tip durumlarda satıcı firmanın ilgisizliği varsa ve yalış bir karar verilmişse.. tüketici koruma dernekleri mevcut.. buyrun gidin derdinizi anlatın gereğini yapsınlar, yardımcı olsunlar.. oda olmuyosa direkman merkeze, japonyaya firma şikayetinde bulunun.. korkmayın, sıkılmayın bunları yapmaktan.. burası TÜRKİYE..
-
erkayalar, yalçınlarda aynıdır merak etme... hiç işim düşmedi ama photo_canon1'in dediği gibi burası Türkiye -
"Nikon mu sakın haa" değil; benim mantığım artık "garantili mi? sakın haa..." şeklinde işliyor Burası Türkiye -
Ya arkadaşlar sizde böyle diyorsanız vay halimize.Vallahi bende Olmpus aldım 800 küsür verdım.Ama simdi calışmıyor ve dahası muhatab bulana kadar canım cıktı.Oda gıdıp gelmemesınden cekındıgım ıcın gondermedım.Şimdi bskaşıp duruyoruz evde :) -
800 lira vermişsin evde bozuk yatıyor mu? bence bunun servise verip gelmemesinden pek farkı yok.
ayrıca keşke gelmese 30 gün içinde, aynen yenisini ya da ödediğin parayı vermek zorundalar.
direk gönder bence. -
servis açısından bir çok marka'da
aynı sorun yaşana biliyor.
hele garanti dışı servise kimseyi
düşürmesin.
anasının nikahını istiyorlar
kompak makina'da nikon'un fazla
iyi olmadığını biliyorum.dsrl hariç
kompak'ta uzak durulabilinilir -
Anlaşılan sen hiç Erkayalar'ın eline düşmedin? (Erkayalar = Canon Türkiye)
-
quote:
Orijinalden alıntı: netün
servis açısından bir çok marka'da
aynı sorun yaşana biliyor.
hele garanti dışı servise kimseyi
düşürmesin.
anasının nikahını istiyorlar
kompak makina'da nikon'un fazla
iyi olmadığını biliyorum.dsrl hariç
kompak'ta uzak durulabilinilir
Yahu netün hocam senin yazıyı ben neden şiir gibi okuma gereği duydum ki
-
Spot aldım. İçim rahat. Piyasadan 1000 TL ucuza. Sorun olsa dahi %90 kullanıcı hatası deyip de bilmem kaçyüzbin TL para isteyeceklerine aynı arızayı Hayyamda ki dükkanlar da çok daha ucuza giderebileceğime eminim.
Kısacası işin özü de bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X