Bildirim
Nikon p500 vs sony nex3k ? sizce hangisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nex 3 ! Hiç şüphe bile etmeden alınız. Sadece 23.4 x 15.6 mm Exmor APS HD CMOS Sensor'ü ile bile fersah fersah üstün ki daha nice yönleri daha üstün. Resmen ayrı dünyaların, ayrı kulvarların makinaları. -
SONY NEX3K -
hmm yorum ve yardım için teşekkürler arkadaşlar. başka yorum yapıcak yokmu ? yada nikon daha iidir şu neden ile diebilicek birisi ? -
NEX-3 Sensörü yeter -
tesekkürler :) durum 3-0 sanırım sabah gidip onu alıcam :) ben tanıtım standında baya kullandım meraktan ama p500 u pek kurcalayamadıımdanda bilememiştim ne alıcagımı :) peki 1.000 tl e kadar önerebiliceginiz daha iyi bir makine warmı ? olympus sp800-uz beğenmiştim fakat onda arka tarafı buğulu çekme yokmuş ben o ozellii cok istiyorum :) -
Vatan'da Olympus E-450 kampanyası var, DSLR'dır kendisi ve 666 TL. Onu da inceleyebilirsiniz. -
fiyatı baya uygunmuş. yarın watan a gidip bide bu makineyi inceleyeyim almadan önce :) tşkkürler :) -
netten baktım stokta yokmuş izmirde :S -
Evet, stok bitmiş malesef... İsterseniz bir telefonla arayın sorun, belki yakın zamanda getireceklerdir. -
nikon p100, p500'den daha iyi alttanki linkte ayrıntıları yazıyor ama neden P500 tercih edilmiş inan anlamadım
http://snapsort.com/compare/Nikon-P500-vs-Nikon_Coolpix_P100
illada nikon tercih etceksen P300 modelini tercih edebilirsin vatanın stoklarında var
http://www.vatanbilgisayar.com/nikon-vma760ha-coolpix-p300-(black)-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=53946
eğer dersen ki p300 mü sony nex3k mı diye al sana adres burdan kendi isteğine uygun olanı seç
http://snapsort.com/compare/Nikon-P300-vs-Sony_Alpha_NEX-3
-
arkadaşlar canon eos 1000D aldım , yanındada hediye olarak sigma 70-300mm f4-5.6 dg macro lens verdiler. p500 ve sony 1 milyardı , bunu 1.200 e aldım indirimdeymiş. sizce gzl bi makinamı ? sony nin lensini sordum 1.5 milyar dedi korktum :D toplam 2.5 milyar edior :)) -
Öncelikle hayırlı olsun. Evet, giriş seviyesi de olsa has DSLR almışsınız, çakma değil Lensten korkmayın, zira 60.000 dolara bile lens var Yanında 18-55 lensi de var mı makinenizin ? -
evet var onuda verdiler yanında :) şmdi pili doldu deniycem :) sony nex3k ve nikon p500 den daha iyi oldugunu sölediler satanlar ama belkide satmak için sölediler tam bilemiyorum :D:D -
Gerçekten daha iyi, bahsettiğim gibi yarı DSLR yarı kompakt değil, gerçek bir DSLR. İki lens de varsa fiyat gerçekten çok uygun Güle güle kullanın -
teşekkürler :) bakalım kitapçığı okuyup ayarlarını yapmaya çalışıyorum şuan :) -
Nereden nereye varmışsınız xxsinooxx :) Gerçi netice güzel olmuş, hayırlı olsun... Yolunuz açık olsun :) artık ufak ufak lens seti yapar ileride de gövdeyi üst sınıf bir gövde ile değiştirirsiniz... Yolun sonu yok :) güzel bir başlangıç yaptınız bence... -
Güle güle kullan çektiğin resimleri eklersen sevinirim Ben DSLR makinları denedim elektronik mağazalarda ama çok kötü resim çektim Demek ki bende bi sorun var makinaları kullanmayı bilmiyorum nasıl öğrencen bilmiyorum da yani çok karışık gibi geliyor bana -
Kurcalayarak öğreneceksiniz, hepimiz ilk elimize aldığımızda saçma sapan fotoğraflar çektik -
teşekkürler arkadaşlar :) evet ben şimdiden kedilerimi çekmekle başladım :D güzel birşeyler yakalayınca seve seve paylaşırım. tavsiye ve yardımlar için teşekkürler tekrardan :))
Benzer içerikler
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- dc 5v ne demek
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- evkur sipariş iptali
- keysmart kimin
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- hdr ne işe yarar
- yapay zeka photoshop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X