Merhaba, 4 yasında bi oglum var.Allerjik astım teshisi konuldu.İlaç tedavisinin yanında alabilecegim ev içi önlemler oldugunu biliyorum.yerler laminat,halıları kaldırdım.Ama tozun önüne gecemiyorum.Ve hepa filtreli bir süpürge almak istiyorum(toz akarın,polen,küf allerjisi var).Dysonlara maddi gücüm yetmedigi için bu iki marka arasında kaldım.Kullananlar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar.Biraz önce almam gerekiyor. Not:Her ikisi de allerji sertifikası onaylı.
Tesekkürler
NILFISK EXTREME 150 (Bana göre tek eksisi toz torbalı olusu.Haznesi büyük.Ve emiş gücü 400 watt) NILFISK EXTREME 200
THOMAS GENIUS T1 (Sulu olması belki avantaj ama bunun da çekim gücü 275 watt) THOMAS TT (Halı yıkaması benim için büyük bi artı çekim gücü 300 watt)
bence torbalı olması dezavantaj sayılmaz aksine sulu olması dezavantaj (evde sulu süpürge kullanıyoruz), ben kendim için nilfisk almaya karar verdim, en iyi marka sadece torbalı süpürge üretiyorsa vardır bir bildiği...
bu arada extreme modelleri hepa 14 filitreli tam aradığınız gibi...
sadece c230 ve power serisini inceledim, extreme serisi biraz daha büyük duruyordu, power 6,6kg extreme 7,7kg, satıcı extreme serisini çok övdü bütün müşterileri çok memnunmuş ama bana fiyatı biraz fazla geldi yarın power alegry modelini almaya gidicem bunun fiyatı 400 tl idi...
bu ürünlerin fiyatlarını da yazar mısınız..
NILFISK sanayi tipi var 8 adet yıllardır kullanılıyor
bugun nilfisk extreme X300 satın aldım. KEsinlikle iyi bir cihaz. tavsiye ederim.
Fikirleriyle yardımcı olan arkadaslara cok tesekkür ederim.Kararımı Dyson 'dan yana kullandım.Dc-23Animal aldım.Biraz pahalı oldu ama dyson daha güvenilir geldi bana.Henüz ürünü teslim almadım.Kullanınca merak eden olursa bilgi veriririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme