Nintendo Switch Oled'de n11 kuponları kullanılabiliyor. Anasayfadan alacağınız 200 TL değerinde tık hızında kupon ile 10.299 TL'ye düşüyor. Tık hızında kuponlar sadece n11 mobil uygulamasında kullanılabiliyor. Son 55 günün en düşük fiyatı. Diğer sitelerde 11.525 TL'den başlıyor. https://www.n11.com/urun/nintendo-switch-oled-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2173585?magaza=n11 |
Nintendo Switch OLED Oyun Konsolu 10.299 TL
-
-
fırsat iyidir ancak oyunları da dünya para
-
Bunu oynamak için 10.000 TL vermek...
-
Oled zelda versiyonu almıştım iyi ki almışım , PC de oynadığım oyunları artık elde oynuyorum . Çok memnunum iyi ki almışım diyorum .
Mario diye küçümsemeyin , yeri geldi Ps&xbox cihazlarından fazla sattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat 12.999 gozukuyor suan
-
mario harici 15-20 fps dandik grafiklerle
-
1000 lira olsaydı 3 tane kapardın ama.
-
yine el kadar konsolla 4k 100fps rdr2 oynayacagını düşünen zeka küpleri damlamış konuya.
-
Abi bu telefon andiroikli mi, papçi kaldırır mı ?
Buraya yazana kadar Google a yazsan daha çabuk öğrenirdin .
valla delikanlı piyasada adam gibi oyun yok 2-3 silahlı ya da rpg hariç oyun kalmadı en azından nintendo özgürce oyun oyna diyor ben yenisi çıkınca almayı düşünüyorum. ha almıyorsan ne arıyorsun bu konuda
-
hocam switch multiplayer oyunlar işe yarar mı yoksa kırdırıp keyfini sürsek yeter mi hain pokemon vs online olmaya gerek var mı şu cihazda ?
-
139 milyon adam işini bilmiyor ,bi tek sen biliyorsun galiba.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunu oynamak için 10.000 TL vermek... |
yine el kadar konsolla 4k 100fps rdr2 oynayacagını düşünen zeka küpleri damlamış konuya. |
139 milyon adam işini bilmiyor ,bi tek sen biliyorsun galiba. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X