Şimdi Ara

Nirvana Dizüstü kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu bilgisayarı daha yeni aldım ve çoğu oyunda fps baya düşük yani size nasıl diyeyim eskiden gt740m ekran kartı olan dizüstü vardı aynı fps yi alıyorum sadece biraz daha fazla bana çok saçma tüm sürücülerim güncel Windows'un tüm güncellemelerini yaptım ve hayla kasma sorunum devam ediyor sıcaklıkla aylakalı olacağınıda sanmıyorum fan var altında bayada iyi ama çok şaşırdım gerçekten adam satarken baya iyi anlattı özelliklerinede baktım baya iyi dedim oyun bilgisayarı dedim hep masanın üstünde kullandım hiçbir türlü dizime alayım filan demedim yani iyide baktım lütfen elimde patlamasın bu bilgisayar yardım edin
    Dikkate alıp bakan ve yorum atan herkeze şimdiden çok teşekkürler

Özellikler:
    Nirvana
    C800
    Casper Nirvana
    Performans Serisi
    Ekran 1920*1080
    15.6" Full HD LED
    İşletim Sistemi Windows 10 Home
    İşlemci
    *Intel® Core™ i7-6500U İşlemci
    (İşlemci hızı 2.50 GHz. Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.10 Ghz'e kadar, 4MB Intel® Akıllı Bellek)
    Bellek

*16 GB DDR3
    Depolama
    *1000 GB SATA
    *1000 GB SATA + 128 GB M.2 SSD
    *512 GB SSD
    Chipset İntel® Skylake-U, BGA tip, 15W
    Video Kart
    GeForce® GTX™ 950M Paylaşımsız 4 GB 128 bit E.K.
    Optik Sürücü DVD/CD Writer
    Güç Li-lon 2950 mAh (44Wh)
    Kamera 1MP HD
    Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/n
    Bluetooth
    Bağlantı Noktaları
    USB 2.0: 2 Adet
    USB 3.0:2 Adet
    HDMI:1 Adet
    SD, MMC, SDHC, SDXC Kart okuyucu
    Kulaklık / Mikrofon Girişi:1 Adet
    VGA:1 adet
    Ağırlık ve boyutlar
    Boyutlar:380* 260* 24.9 mm
    Ağırlık:2.290 kg
    Renk
    Gri

• Keşke Casper almasaydınız. İade etme fırsatınız varsa iade edin bence.
  • ilk başta ben dedim casper almayacam diye ama yani nasıl diyeyim vatan bilgisayardada başka fiyatlara göre iyi bilgisayar yoktu en uygun buydu saten 6 tane oyun bilgisayarı vardı diğerleri kafa yakan fiyatlardı geri iade etsem bile çok dolaştım etrafta iyi bir bilgisayar bulamadım
  • RaReFaSt kullanıcısına yanıt
    Gelecekte problemler yaşayabilirsiniz -şimdi yaşıyorsunuz da gerçi- bence. Casper'ın ünü iyi değil. Biraz alt model olsun ama daha kalitelisi olsun bana göre.
  • saten artık caspere bidaha güvenmeyeceğim
  • Hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz.740m göre çok iyi bir kart 950m.Büyük bir ihtimal ürün full hd çözünürlükte olduğundan ve oyunlar full hd grafikte çalıştığından 740m ile yakın fsp alıyorsunuz.740m olan cihazda full hd çözünürlükte oynayın farkı görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Tom Clancy's Rainbow Six Siege misal aldığım bu sitemde aldığım fps 40 dı en düşükte 45 filan oluyo arada ben 740m de 30 filan alıyordum yani şöyle diyeyim bilgisayarı alırken çoğu oyunu 60 fps sabit oynarım umuduyla aldım ama 20 10 fps değişcekse boşuna almışım gibi hissediyorum windows 10'dan dolayımı böyle yapıyor ben fazla bilmiyorum windows 7 ultimate kullanıyordum onda bayada hızlı ve iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • full hd ekranda 950m ekran kartiyla high ayarda 40 45 fps max alirsin yani cihazda sikinti yok.

740m cihaz 720p dir. Rainbow six de 30 fps verir.

full hd de 950m icin 1920×1080 degerlere bakacaksin
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-950M.138026.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mayıs 2017; 11:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    sağolun hızlı ve kesin bir cevaptı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.