< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nisan - Mayıs 2025 Araç Fiyatları Yorumlarınız?

-
-
Yerinde kalır diye düşünüyorum euro dolar uzun zamandır yerinde altın pikini yaptı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o kadar artış olmaz, en fazla 40-50 bin artar
-
o fiyat aralıklarında egea düşünüyorum mantıklı mı sizce?
-20 / +50 arası gider gelir diyorum
Güncellik konusundan egea mantıklı. Çok uzun yola çıkan biri değilseniz 1.4 benzin+lpg yakıt olarakta bakım olarakta uzun vadede sizi yormaz.
Sanırım 1.4 95 Easy Egea seçimim olacak gibi duruyor. Hem yerli üretim,hem parçası bol,fazla araç var ve sanki fiyatı çok artmaz gibi geliyor. Misal şu an 480-600 arasına ortalama 100.000-150.000 km varsa.. Nisan'da da 550-700 fiyat aralığına çıkar gibi max. Bakalım umarım daha güzel seçenekler olur. İlk arabam olacağı için çok fazla fiyatta açılmak istemiyorum. Duruma göre belki yıl sonu veya en geç aldıktan 1 sene sonra model yükseltirim ama ayağımı yerden kesmesi gerek artık araç almalıyım.
Çok fazla artış olma.
Avrupa'da enerji sıkıntısı var Ukrayna Rus doğal gazına geçit vermiyor.
Avrupalı firmalarda satış yapabilmek ve kendi batışlarını engellemek için çareler arıyorlar.
Bu nedenle onlar zaman yapmaz ama ülkemizde ki Otomobil Ağaları ne yapar bilemem ..!
-
Maaş Zamlarından sonra çok etkilenmedi gibi şu an... fiyatlar stabil gibi bakalım
Ben de Nisan Mayıs sonu aynı bütçelerle araç bakıyorum, sizden farkım otomatik almak zorunda olmam. Aklımda birçok model var , henüz net birine karar verip odaklanamadım. Bakalım hayırlısı beklemedeyim. Arkadaşlardan tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
günceldir...
altın henüz pik yapmadı bana kalırsa, lpgden benzine geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir çok değişken var, kestirebilmek zor. hurda teşviği ile dip dalgası olabilir, döviz kurunun durumu, artan maliyetler 0 km fiyatlarını yukarı çekecektir. o da elbette 2. eli etkileyecektir. ancak satış olmayınca marjları düşürüp stok eritmeye gidebilir markalar. aciliyeti yoksa bekleyip hamle yapmak daha mantıklı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bile artmadı. 2025 öncesi gibi değil artık, 2-3 aydır araçlar satılmıyor ilanda duruyorlar nakit para dönmüyor çoğu takas. Bu sene sabit gideceği kanısındayım şahsi fikrimdir. Son döviz kararından sonra kredi faizleride yükseldi. Ayrıca insanlar gereksiz borçlanmak istemiyor malum şartlar yaşama koşulları ağırlaştı.
Bu sene yaşanan olaylardan dolayı pek faiz indirimi beklemiyorum artık zaten kur çok zor tutuluyor. 2025 yılı içinde 6 toplantı kaldı. Genel gidişat pek iyi değil ekonomik olarak. Şu aralar zaten bilen bilir yaprak kımıldamıyor. Aslında piyasayı en çok etkileyen şey aracını değerinde satmayanlar bu sebep ile çoğu ilanda bekliyor. Gerçekten ederinde makul yazanlarınkide çok durmuyor ilanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Mart 2025; 11:20:39 > -
RENAULT FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM SIFIR ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTERSEİZ BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X