Bildirim
Nisan neden sedan otomobil üretmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
amerikada birçok modeli var
-
bizim ülkemize neden sedan gelmiyor
-
O işi ortağı Renault yapıyor. Ayrıca farklı pazarlarda sedan araçlarıda var Nissan’ın.
Esasında japon araçları arasında Nissan iyi bi konumda, daha basit ifadeyle kısa bi örnek dacia-honda-toyota denk renault-nissan-alfa romeo’da birbirine denk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 31 Ağustos 2021; 19:12:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nisan diye bir marka mı var? Ben duymadım da…😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nassın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuzey Amerika' da Almera ve Maxima var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nissan sentra almera maxima daha sayim mi. maxima on kere passatı böler carpar ama malesef vergiler..
-
Aynen hocam, qashqai yazacaklardi da dilleri sürçtü heralde (:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komik olan belki en fazla sedan modele sahip olan Nissan için neden sedan yok diye sorulması:):)
Tonla var, Kanada'da, ABD'de birçok farklı modelini de gördüm... konu tamamen motor hacmi ve vergi ile alakalı:)
Kaç adet farklı model istersin? Bunlar benim bildiğim sedanlar, ama daha çok olması lazım:
Maxima
Cima
Fuga
Altima
Sylphy
Lannia
Skyline
Fuga
-
Çok tırt modellermiş ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gelse satar bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X