Şimdi Ara

Nissan 1.5 Tekna - Visia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Nissan 1.5 Visia ya da 2. el Tekna almayı düşünüyorum, kredi düşünüyorum ama fazla açılma şansım yok. Araçla ilgili tanıdığından ya da kendi kullanan arkadaşlar kullanım, servis (parça fiyatları, periyodik bakım, yaygınlık) hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

Visia 1.5 Sıfır
    ya da
    Tekna 1.5???

• visia ve tekna bildiğim donanım seçenekleri değilmiydi?

siz hangi modeli almak istiyorsunuz?

hayırlı günler.
  • Almera almayı düşünüyosun... Aslında alınabilecek güzel araçlardan birisi,millet donanımsız kuru bi sümbüle bilmem kac milyar veriyoken bu arabaya haksızlık yapılıyo düşüncesindeyim...

Gelelim arac hakkındakilere,ben de bu aracı düşünmüştüm ve yaptığım arastırma sonucu sunları söyleyebilirim;

Araçtan 1.6 arac performansı beklemek yanlıs olurmus...
    Cok uzun boyluların biras zorlanabileceği bir aracmıs...
    Bunların yanısıra sonucta o da bir japon ve sorunsuzluk abidesi,ekonomik sayılabilecek motoru ve tatmin edici performansı,üstün yol tutusu özellikle siyah sedef boyasıyla ve hb versiyonuyla (benim favorimdir) oldukca yakışıklı ve hemen hemen her yönden basarılı bir aractır...
  • yol sesi ve zayıf yalıtımı eklemek zorundayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

yol sesi ve zayıf yalıtımı eklemek zorundayım.

Arkadasım kendim kullanıp test etmedim ama degerlendirmeleri ve test sonuclarını okudum. Yalıtımın oldukca iyi olduğunu öğrendim...İstersen sen de bak....:http://arabam.ekolay.net/testDetay.aspx?id=185
  • Evet ya pardon araç almera HB olacaktı eklememişim, uzun boy için sorun olacağını sanmıyorum boy1.80 ama zaten fiat kullanıyorum şu an
    Beni daha çok alımda ve bakımda ekonomik olması ilgilendiriyor. Dediğiniz gibi sümbüle palioya o kadar para verirken bi bakıyosunuzki araba gibi araba onlarla aynı fiyat o yüzden acaba dedim yoksa araba süper ve japon olması benim tercih nedenim olur şahsen
    Başka yorumlarıda bekliyorum, eklemelerinizi, teşekkürler
  • 1 senedir kullanıyorum. araştırırken söylenen temel olumsuzluk motor gücünün yetersiz olması idi.
    kişisel tecrübem ve almadan önce yaptığım karşılaştırmalar sonucu aktarabilceklerim şunlar.
    ivmelenmesi aynı sınıftaki ortalama araçlardan 0.5 sn kadar düşük.
    fren mesafesi iyi (deneme sürüşünde hemen farkedilebilecek kadar. net olarak duruş mesafesinide okumuştum ancak aradan 1 sene geçti hatırlayamıyorum )
    servisleri kaliteli ilgili. izmirde 2 büyük servis var ikisindende memnunum
    amortisörleri sert sonuçta yoldaki engebeleri daha fazla hissediyorsun, ancak şikayet edilecek seviyede değil hatta viraj güvenliği için tercih ederim. sesi fazla içeri aldığını hissetmiyorum. bana sessiz bile geliyor.
    benzin tüketimi konusunda her aracın fabrika verilerine güvenmek zorundasın kişisel deneyimle bir şey söylenemez sürüş karakteri vs çok etkiliyor . ve fabrika verilerine görede ortalama bir yakıt tüketimi var öyle çok ekonomik değil
    kaporta kalınlığı ve mukavemeti ile ilgili olumlu şeyler okumuştum şu an kaynak gösteremem.
    6 ay önce lastiklerden birini kendi hatamla yırttım ve değiştirdim o zaman için üzerindeki lastiklerin tanesi 265 ytl idi 4 lastik aracın toplam fiyatının %4 ü ediyor. diğer araçlarda da böylemidir bilmiyorum ama malzeme kalitesinden pek ödün verilmeden üretilmiş bir araba izlenimi verdi bana. iç aksamında da olumsuz bir şey görmedim.
    bence alacağınız arabayı beğenmeniz önemli sadece teknik verilere bakarak karar vermek yeterli değil. severek kullanıyorum eğer paraya kıyabilseydim mini couper alacaktım tüm olumsuz görüşlere karşın.
    deneme sürüşü mutlaka yapın arabanın çekişi ile ilgili tatminsizlik hissederseniz ilerde kafanızda takıntı olur. ben memnunum.

• Teşekkürler Jef, dediğim gibi teknik veriler benim için yeterli, sadece bu fiyata satılıyor olmasının altında ki 2006 dan kalan giriş modeller şu an 25000ytl civarında, beni biraz düşündürdü, çok ince eleyip sık dokumuyorum teknik açıdan, yakıt tüketimide o segment için yaklaşık aynıdır onada lafım yok. Sadece ilk baştan değmeyecek bir araba için girmeyeyim ve görüşlerinizi alayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.