Şimdi Ara

Nissan Juke Cvt Şanziman Geri Viteste Trim Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yil basinda sifir Juke aldim 1.6 cvt skypack. İkinci haftadan itibaren sabahlari araci calistirdigimda ozellikle geri vitese aldigimda sanki bi trim sesi geliyor. Motor isininca 3-4 dakika sonra kesiliyor. Park ve normal pozisyonda gelmiyor. D konumunda bikac kez duydum. Vites topuzunda ve direksiyonda bi titreme yok bu esnada. Ilk hafta havalar iyidi acaba ondan mi yapmadi bilmiyorum. Zaten ilk haftadan sonra 10 derecenin uzerine cikmadi hava. Servise danismadim normal derler diye.

Aranizda Cvt şanziman kullanan özellikle Juke sahibi arkadaslardan karsilasanlar oldu mu acaba sikintili bir durum mudur?

Youtube'a ekledigim videoyu izleyip yorumlarsaniz sevinirim. Iyi aksamlar dilerim.

https://youtu.be/lFVjuzCug6M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tramp.life -- 1 Şubat 2017; 19:0:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• Hocam CVT kullanıyorum

Bu kış soğuğunda kıvamlı şanzuman yağı geç ısınıyor normaldir

• Sizde de oluyor mu peki? Malum her sabah cikarken arabayla geri geri geliyorum. Sanzimana zarar verir mi

? Hareket etmeden 30 sn 1 dk isitiyorum araci ama, 3-4dk beklemekte istemiyorum. Cevabiniz rahatlatti beni bir de havalar bi isinsa da sicak havada da yapip yapmadigini bi anlasam iyi olacak.

• Nissan ve Renault araclarda genelde bu sesler oluyor. Bence vitesle alakasi yok. Aracin ic aksamindaki yerlerden sesler geliyor gibi. Direksiyonu koruyan plastik kutu, emniyet kemerinin aksami, torpidonun alt kismi ön konsoldaki plastik yerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

Nissan ve Renault araclarda genelde bu sesler oluyor. Bence vitesle alakasi yok. Aracin ic aksamindaki yerlerden sesler geliyor gibi. Direksiyonu koruyan plastik kutu, emniyet kemerinin aksami, torpidonun alt kismi ön konsoldaki plastik yerler.

Bana da oyle geliyor ama tespit edemedim nerden geldigini. Geri viteste ses fazlaysa duz vitese aldiginda da azicik geliyor. Fazla degilse duz vites konumundan gelmiyor. O biraz kafami karistirdi. Geri viteste yapip duz viteste az yapmasi yada yapmamasi. Sanziman mi bozuk diye korktum.

• Hocam benim araç 17 yaşında her yerinden ayrı bir ses geliyor umursamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Hocam benim araç 17 yaşında her yerinden ayrı bir ses geliyor umursamıyorum.

Eyvallah, bende cok takmam aslinda ama arac sifir olunca bir de otomatik vites tirstim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Hocam benim araç 17 yaşında her yerinden ayrı bir ses geliyor umursamıyorum.

Arac neydi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.