Şimdi Ara

nissan micra mı honda city mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese, bu iki araç arasında kararsız kaldım.
    Siz olsaydınız hangi sebeple hangisini seçerdiniz? Belki garip bir karşılaştırma ama arabayı eşim de kullanacak ve ona da ilgi çekici gelmesi lazım.
    İlgilendiğim araçlar:
    2011 Yeni Micra 1.2, Otomatik Vites, Tekna Pack, 4500 Km. 31500 TL
    2009 Yeni City 1.4, Otomatik Vites, ES, 56000 Km. 31000 TL

Micra CVT şanzımanlı, City ise klasik 5 ileri otomatik vites. CVT bence kesinlikle daha iyi.

Micra'da ses yalıtımı sorunu var. Araç içi çok gürültülü. City'nin sessiz olduğunu okudum ama test etmedim hiç.

City'de bagaj çok büyük (500 lt). Micra'da ise bagaj yetersiz gelirse arka koltuğu yatırma şansınız var.

Micra yeni bir yüze sahip, City ise artık Türkiye'ye getirilmiyor bile. Ancak Yeni City tasarım olarak Micra'nın da önünde bence. Gayet yakışıklı bir araç.

City'de LPG var ve okuduğum kadarıyla LPG uyumlu bir motora sahip. Micra ise LPG uyumlu değil. İleride benzin fiyatı dayanılmaz boyutlara gelirse ne yaparım diye düşünüyorum. Gerçi şimdi de dayanılmaz boyutta ama alıştık herhalde.

Micra'nın NCAP testinden ESP olmasına rağmen 4 yıldızı var, City'nin ise NCAP testine rastlamadım.

City'nin hantal olduğunu okudum. Gerçi her ikisinin de 0-100 hızlanması 14,5 saniye ama City 100 kg falan daha ağır sanırım. Micra'yı test ederken arabada ortalama ağırlıkta 3 kişi ile gayet dik bir yokuşta kalktım ve zorlanmadan çıktığını gördüm.

Başka tavsiyelere de açığım fakat tam otomatik ve 2009 ve üstü modelde olması lazım. Yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• İkisini de tavsiye etmiyorum o fiyatlara daha iyi araçlar alınabilir kanaatindeyim.
  • 2.el temiz bir jazz alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_mert

2009 Yeni City 1.4,

• şu micrayı biraz büyütseler satar da araç çok ufak
  • City'den 2 Micra çıkar.
  • Bencede honda jazz alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_mert

Selam herkese, bu iki araç arasında kararsız kaldım.
    Siz olsaydınız hangi sebeple hangisini seçerdiniz? Belki garip bir karşılaştırma ama arabayı eşim de kullanacak ve ona da ilgi çekici gelmesi lazım.
    İlgilendiğim araçlar:
    2011 Yeni Micra 1.2, Otomatik Vites, Tekna Pack, 4500 Km. 31500 TL
    2009 Yeni City 1.4, Otomatik Vites, ES, 56000 Km. 31000 TL

Micra CVT şanzımanlı, City ise klasik 5 ileri otomatik vites. CVT bence kesinlikle daha iyi.

Micra'da ses yalıtımı sorunu var. Araç içi çok gürültülü. City'nin sessiz olduğunu okudum ama test etmedim hiç.

City'de bagaj çok büyük (500 lt). Micra'da ise bagaj yetersiz gelirse arka koltuğu yatırma şansınız var.

Micra yeni bir yüze sahip, City ise artık Türkiye'ye getirilmiyor bile. Ancak Yeni City tasarım olarak Micra'nın da önünde bence. Gayet yakışıklı bir araç.

City'de LPG var ve okuduğum kadarıyla LPG uyumlu bir motora sahip. Micra ise LPG uyumlu değil. İleride benzin fiyatı dayanılmaz boyutlara gelirse ne yaparım diye düşünüyorum. Gerçi şimdi de dayanılmaz boyutta ama alıştık herhalde.

Micra'nın NCAP testinden ESP olmasına rağmen 4 yıldızı var, City'nin ise NCAP testine rastlamadım.

City'nin hantal olduğunu okudum. Gerçi her ikisinin de 0-100 hızlanması 14,5 saniye ama City 100 kg falan daha ağır sanırım. Micra'yı test ederken arabada ortalama ağırlıkta 3 kişi ile gayet dik bir yokuşta kalktım ve zorlanmadan çıktığını gördüm.

Başka tavsiyelere de açığım fakat tam otomatik ve 2009 ve üstü modelde olması lazım. Yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

İlla iki araç arasında kaldıysanız City...

Lakin tam bir bayan arabası değil,...

Tüm bunlara rağmen Jazz ı öneririm...

• Bırak city micrayı ikiside bana göre tipsiz arabalar al 2. el Jazz kafan rahat 0 sorun
  • 2009 - 2001 arasi jazz almak istemiyorum çünkü yarı otomatik araçlar. 2008 ise eski geliyor. 2012 de pahalı geliyor. City için jazz'ın sedan hali diyorlar. Nasıl bir fark olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • City Jazz'ın Sedan versiyonu. motor, yürüyen aksam vb aynı zaten.
    Aralarında opsiyon farkları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.