dün forumda 1.4 tekna note bakacağımı sölemiştim.bugün aracın sahibiyle buluştuk.aracı inceledim bana hitap etti.bende 2005 1.4 hdi c2 vardı.bu aracımla takas ettik üstünede belli bi para vererek anlaştık.inşallah iki taraf içinde hayırlı olur kazasız belasız günlerde kullanırız.burada sizlerden aldığım yardımlar ve görüşeler için herkese çok teşekkür ederim. sevgiler.
araç aşağıdaki linkteki araçtır.2007 model 9500 km'de
Keyifli bir araca benziyor hayırlı olsun, nede olsa nissan kalitesi ve konforu var...
quote:
Orijinalden alıntı: tolgao2000
Keyifli bir araca benziyor hayırlı olsun, nede olsa nissan kalitesi ve konforu var...
Alıntıları Göster
Hocam hayırlı olsun..Allah kaza bela ceza nazar vs. gibi şeylerden uzak tutsun.
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
Heralde sizde benim gibisiniz, bugün karar verip yarın araba alanlardan
Piyasayı falan araştırayım, alternatif araçlaara falan bakayım deyip fazla uzatınca insanın kafası karışıyor.
Aracı beğendiyseniz içinizede sindiyse uzatmayıp alacaksınız bu açıdan valla en iyisini yapmışınız.
Hadi hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin.
İlk izlenmimlerinide bizle paylaşırsan seviniriz.Performans,yakıt tüketi,işçilik,donanım konusunda görüşlerini bekliyoruz.
Tekrar hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
Heralde sizde benim gibisiniz, bugün karar verip yarın araba alanlardan
Piyasayı falan araştırayım, alternatif araçlaara falan bakayım deyip fazla uzatınca insanın kafası karışıyor.
Aracı beğendiyseniz içinizede sindiyse uzatmayıp alacaksınız bu açıdan valla en iyisini yapmışınız.
Hadi hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin.
İlk izlenmimlerinide bizle paylaşırsan seviniriz.Performans,yakıt tüketi,işçilik,donanım konusunda görüşlerini bekliyoruz.
Tekrar hayırlı olsun
Alıntıları Göster
çok saolun arkadaşlar inanın şu forum sayesinde daha hızlı karar verio insan :) silverstarında dediği gibi yok muadillerine bakiim yok o yok bu demedin gittim gördüm beğendim.en kötü karar karasızlıktan iyidir benim hayattaki düsturumdur.sonuç olarak benim c2 den şikayetim yoktu.araçım tamamen orjinal servis bakımlıydı.ancak bebeğimiz olduktan sora yetmez oldu.değiştirme nedenim tamamen budur.araçların takas satış kasko vs.ıvır zıvır işlemleri bitince seve seve tüm izlenimlerimi tabiki siz değerli arkadaşlarımla paylaşıcam.tekrardan hepinize çok teşekkür ediorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cetinm1
çok saolun arkadaşlar inanın şu forum sayesinde daha hızlı karar verio insan :) silverstarında dediği gibi yok muadillerine bakiim yok o yok bu demedin gittim gördüm beğendim.en kötü karar karasızlıktan iyidir benim hayattaki düsturumdur.sonuç olarak benim c2 den şikayetim yoktu.araçım tamamen orjinal servis bakımlıydı.ancak bebeğimiz olduktan sora yetmez oldu.değiştirme nedenim tamamen budur.araçların takas satış kasko vs.ıvır zıvır işlemleri bitince seve seve tüm izlenimlerimi tabiki siz değerli arkadaşlarımla paylaşıcam.tekrardan hepinize çok teşekkür ediorum.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun. arkaya da baby on board yazısını taktın mı işlem tamamdır (bebek kızsa "Princess on Board" tak ekstra karizma oluyor)
işin aslı ben arabama böyle birşey asmam ama belki asarsın diye söyledim yani nissan note'a gidecek bir yazı.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhk
hayırlı olsun. arkaya da baby on board yazısını taktın mı işlem tamamdır (bebek kızsa "Princess on Board" tak ekstra karizma oluyor)
işin aslı ben arabama böyle birşey asmam ama belki asarsın diye söyledim yani nissan note'a gidecek bir yazı.
Alıntıları Göster
hayırlı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
hayırlı olsun...
Alıntıları Göster
Dizelden inip benzinliye binilmezdi bea
quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Alıntıları Göster
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Alıntıları Göster
hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız kullanın inşallah..
quote:
Orijinalden alıntı: Bocék
hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız kullanın inşallah..
Alıntıları Göster
Kazasız sürüşler!
quote:
Orijinalden alıntı: lrfan
Kazasız sürüşler!
Alıntıları Göster
hayırlı olsun aynı araçtan bizdede var(note 1.4 tekna) ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın bu arada şunuda bu başlık altında yazıyim izmirde oturuyorum pazar günü oy kullandıktan sonra kuşadasına gittik aydın otobanında 190 gördük ve inanın rahatsız edici bi ses yoktu 165 yazıyo kitapçığında ben kullanmıyodum ama kullanan 200 de görür dedi çok şaşırdım. amortisörleri sanki biraz sesli çalışıyo bozuk yollarda ya da araba çok sessiz amortisörün sesine takıyo insan bence iyi bi seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: frequency 86
hayırlı olsun aynı araçtan bizdede var(note 1.4 tekna) ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın bu arada şunuda bu başlık altında yazıyim izmirde oturuyorum pazar günü oy kullandıktan sonra kuşadasına gittik aydın otobanında 190 gördük ve inanın rahatsız edici bi ses yoktu 165 yazıyo kitapçığında ben kullanmıyodum ama kullanan 200 de görür dedi çok şaşırdım. amortisörleri sanki biraz sesli çalışıyo bozuk yollarda ya da araba çok sessiz amortisörün sesine takıyo insan bence iyi bi seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle
Alıntıları Göster
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: kirman
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Alıntıları Göster
hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanın... dizelden sonra benzinliyle keseye biraz daha fazla yükleneceksiniz galiba....
quote:
Orijinalden alıntı: melankolik23
hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanın... dizelden sonra benzinliyle keseye biraz daha fazla yükleneceksiniz galiba....
Alıntıları Göster
hayırlı olsun ufaklıkla mutlu günlerinizde kullanın işallah... benzin çok sorun olursa lpg de düşünebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
hayırlı olsun ufaklıkla mutlu günlerinizde kullanın işallah... benzin çok sorun olursa lpg de düşünebilirsiniz
Alıntıları Göster
oo güzel arabaymış hayırlı uğurlu olsun
quote:
Orijinalden alıntı: altin-orfoz
Alıntıları Göster
hayırlı olsun kardeş,biraz anlat aracını ilk izlenimlerini
quote:
Orijinalden alıntı: altin-orfoz
Alıntıları Göster
note güzel araba hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin darısı bana imzamdaki için
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
note güzel araba hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin darısı bana imzamdaki için
Alıntıları Göster
Dizelden sonra benzin nasıl gelir bilmiyorum. Umarım aradaki fark rahatsız etmez.