Şimdi Ara

Nissan Primera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nissan Primera Special Edition arabam var.Bu arabanın maalesef arka camları otomatik değil.Bu arabanın arka camları otomatik yapılabirmi?(Ön camları otomatik-arkalar kollu) ne kadara çıkarım?servise sorduğum da yapılmıyor dediler.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Primera dedinmi aklıma ön konsol geliyor cidden harika ön konsolu bu kadar iyi bir araç görmedim arkadaş sanıyorum senin aracın eski kasalardan ama modelini belirtisen daha iyi olur
  • reno broadwaylere yapılabilen primeraya yapılmıyor denmesi cok komik.servis marsta falan mı hizmet veriyor?

oto elektirkçisine gidin.uygun bir çift cam kaldırma motoru veya modulu temin ederler.hatta camlar açık siz kapıları kapatıp arabayı uzaktan kumandayla kapatınca camları kendiliğinden kapatan sistemler var.araştırın en fazla 50-60 ytl. işçilikte 20-30ytl.
  • hurdacılardan aracınızın modeline uygun cam motoru,elektrik tesisatı ve düğmelerini bulabilirsiniz.sanırım sizdeki 97-2000 yılları arasında üretilen kasadan.bu kasa primereların se modellerinin bazıları ve gt versiyonlarında arka camlar elektrikli zaten.hurdacılarda bulabilirsiniz parçaları.işçiliğide en fazla 50-60ytl civarı tutar.
  • arkadaşlar arabam 1999 model.araştırmama göre 1998 model SLX versiyonunda arkalar otomatik hatta yol bilgisayarı filan da var.Benimkinin farkı cantlarının çelik olması,iç döşeme farkı,krom kapı kolları,krom ön ızgara,sis farları bide sunroof.SLX te bunlar yok ama arkalar otomatik,yol bilgisayarı var bide sanırım aynaları otomatik.Onda olan parçaları benim araca takabilir miyiz?arabanın gürünüşleri filan hepsi aynı gibi.Anlattığınız kadarıyla ya başka servise götüreceğim veya hurdacılara bakmam lazım.yardımlarınız için teşekkürler.
  • serviste çok para isterler,hurdacılardan slx modelinin parçalarını alıp taktırmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.