Şimdi Ara

Nissan Qashqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA lar ben aranıza yeni katıldım, aslında uzun zamandır foumları pasif olarak takip ediyordum. Artvin Ardanuç'a yeni doktor olarak atandım.VW golf 4 motion aracım var şu an değiştirmeyi düşünüyorum.Bulunduğum yerin yolları baya tümsekli önümüzde yaz buraların da yaylaları ünlü : neticede Yüksek bir araç olarak Nissan Qashqai nasıl bir seçim gibi gözüküyor? Nissan sitesinde donanım ve teknik verileri yayınlanmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

• öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.ben de 1 ay önce göreve başladım(bingöl adaklı sağlık ocağı).nissan qashgai hem iç hem de dış dizayn olarak çok güzel bir araç izlenimi veriyor ama bu tür araçlardan tam arazi performası beklememek lazım.zira suv segmentinde bir araç.tabi yerden yüksekliğinin fazla olması golfe göre avantaj.bu araçla ilgili bir forum vardı.oradan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_9451892/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.ben de 1 ay önce göreve başladım(bingöl adaklı sağlık ocağı).nissan qashgai hem iç hem de dış dizayn olarak çok güzel bir araç izlenimi veriyor ama bu tür araçlardan tam arazi performası beklememek lazım.zira suv segmentinde bir araç.tabi yerden yüksekliğinin fazla olması golfe göre avantaj.bu araçla ilgili bir forum vardı.oradan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_9451892/tm.htm
    İlginiz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Tabi ki suv performansı beklemek yersiz, vergisi çok yüksek olmasa idi 4*4 pickup ları düşünürdüm örneğin yeni ranger thunder bu ay çıkacak: Kendi rüştünü kanıtlamış Suv'ların da fiyatları bir hayli yüksek.O yüzden Qashqai iyi bir alternaif gibime geliyor, ancak önerilere açığım. Hem konfor, hem zorlu şartlarla başedebilme, hem de maksimum 50-60 bin ytl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilmi27

İlginiz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Tabi ki suv performansı beklemek yersiz, vergisi çok yüksek olmasa idi 4*4 pickup ları düşünürdüm örneğin yeni ranger thunder bu ay çıkacak: Kendi rüştünü kanıtlamış Suv'ların da fiyatları bir hayli yüksek.O yüzden Qashqai iyi bir alternaif gibime geliyor, ancak önerilere açığım. Hem konfor, hem zorlu şartlarla başedebilme, hem de maksimum 50-60 bin ytl?

Alıntıları Göster
    SAYIN DOKTORUM görevinizde başarımlar dilerim. Artvini çok iyi bilirim askerliğimi orda yaptım . artvinde mesafeler kısa , zaman uzundur.birde orda şöförlerin 1 kez hata yapma hakkı vardır. Aman dikkat . Nissan qasqai güzel bir araç ama 4*4 değil . biz çoğu zaman askeriyede land roverle göreve giderdik. size tvsiyem eğer bütçeniz büyük suvlara yetmiyorsa daihatsu teriosu düşünün bence hem fiyatı makul sayılır, diğerlerine göre tabii, hemde artvinde çok işinizi görür. benden tavsiye 4*4 olsun isterseniz lada niva bile olur ama illaki 4*4 . alın. kışın özellikle artvinin merkezine giden yolu çok rahat çıkarsınız. birde artvinde yollara çok taş düşer aracın yüksek olmasıda bi avantaj yoksa durup yollardan taş toplarsınız selamlar sevgilir kendinize iyi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ggbyt

SAYIN DOKTORUM görevinizde başarımlar dilerim. Artvini çok iyi bilirim askerliğimi orda yaptım . artvinde mesafeler kısa , zaman uzundur.birde orda şöförlerin 1 kez hata yapma hakkı vardır. Aman dikkat . Nissan qasqai güzel bir araç ama 4*4 değil . biz çoğu zaman askeriyede land roverle göreve giderdik. size tvsiyem eğer bütçeniz büyük suvlara yetmiyorsa daihatsu teriosu düşünün bence hem fiyatı makul sayılır, diğerlerine göre tabii, hemde artvinde çok işinizi görür. benden tavsiye 4*4 olsun isterseniz lada niva bile olur ama illaki 4*4 . alın. kışın özellikle artvinin merkezine giden yolu çok rahat çıkarsınız. birde artvinde yollara çok taş düşer aracın yüksek olmasıda bi avantaj yoksa durup yollardan taş toplarsınız selamlar sevgilir kendinize iyi bakın

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim Evet çok haklısınız size katılıyorum geçen hafta Artvin'e giderken yolda çok da büyük sayılmayan bir taş sonucu yağ kartelim delindi.Eşimle yolda kaldık,çekici geldi ve baya zorlu bir gündü bizim için. Bu yüzden acilen aracımı değiştirmeye karar verdim,ilk aradığım özellik aracın yerden yüksek olması; ancak 4x4 de önemli, şu anki aracımın rahatlığını bilyorum.

• quote:

Teşekkür ederim Evet çok haklısınız size katılıyorum geçen hafta Artvin'e giderken yolda çok da büyük sayılmayan bir taş sonucu yağ kartelim delindi.Eşimle yolda kaldık,çekici geldi ve baya zorlu bir gündü bizim için. Bu yüzden acilen aracımı değiştirmeye karar verdim,ilk aradığım özellik aracın yerden yüksek olması; ancak 4x4 de önemli, şu anki aracımın rahatlığını bilyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam pikapların vergisi ticari araç olarak geçtikleri için oldukça düşük.Mesela mitsubishi l200 veya nissan navara bakabilirsiniz.Tabi pikap almak isterseniz.Diğer alternatifler ise 3 kapılı bir grand vitara veya toyota rav4 falan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Hocam pikapların vergisi ticari araç olarak geçtikleri için oldukça düşük.Mesela mitsubishi l200 veya nissan navara bakabilirsiniz.Tabi pikap almak isterseniz.Diğer alternatifler ise 3 kapılı bir grand vitara veya toyota rav4 falan olabilir.

Alıntıları Göster
    4x4 lerin vergisi yüksek yıllık 2000 ytl ticariye girmiyor. Yoksa yeni çıkan rangeri, navaryı çok beğeniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4x4 lerin vergisi yüksek yıllık 2000 ytl ticariye girmiyor. Yoksa yeni çıkan rangeri, navaryı çok beğeniyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hykonar

Hocam eminmisiniz.Bildiğim kadarı ile vergileri 650 ytl civarı olması lazım.Bilen arkadaşlar cevap verirler zaten şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 8 Mart 2007; 18:06:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

quote:

Hocam eminmisiniz.Bildiğim kadarı ile vergileri 650 ytl civarı olması lazım.Bilen arkadaşlar cevap verirler zaten şimdi.

Alıntıları Göster
    Kamyonet olarak kabul edilen 4X2 pick-up'lardan azami yüklü ağırlıkları üzerinden bandrol vergisi alınıyor. Yük kapasitesi 3.5 tonu geçmeyen 4X2 pick-up'lar için belirlenen bandrol vergisi yıllık sadece 600 YTL iken, aynı motora sahip 4X4 pick-up'lar için bu tutar 1834 YTL'ye çıkıyor. Örneğin, 2.5 litrelik bir dizel motorun görev yaptığı Mitsubishi L200 4X2 modelinin azami yüklü ağırlığı 3.5 tonu geçmiyor. 1.5 ila 3.5 ton arasındaki kamyonetlere 6 yaşına kadar yılda 600 YTL bandrol vergisi ödenmesi gerekiyor. Bu durumda 4X2 L200 modelinin MTV'si 600 YTL olarak belirleniyor. Öte yandan, Mitsubishi'nin aynı motora sahip 4X4 L200 modeli ise binek otomobil gibi işlem görüyor. Motor hacmi 2001-2500 cc arasında olan binek otomobillerden 3 yaşına kadar 1834 YTL vergi alındığı için de 4X4 pick-up'ların MTV tutarı da üçe katlanmış oluyor.

Hürritet gazetesi 2005 aralık sayısı

Şu an 2000 küsür.

• quote:

Alıntıları Göster
    Suzuki Grand Vitara düşünmezmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Suzuki Grand Vitara düşünmezmisiniz?

Alıntıları Göster
    2007 MODEL ANAHTAR TESLİM FİYATI KAMPANYA FİYATI

G.VITARA 5 KAPI JLX-A MT 59.950 YTL

G.VITARA 5 KAPI JLX-A AT 62.450 YTL

G.VITARA 5 KAPI JLX-AL AT 70.950 YTL

G.VITARA 3 KAPI 45.150 YTL -

G.VITARA DIESEL 72.950 YTL

3 kapılı dışındakilerin Fiyatları pek de makul sayılmaz ;60000 üzerine çıkarsam subaru forester tercihim olur.
  • quote:

3 kapılı dışındakilerin Fiyatları pek de makul sayılmaz ;60000 üzerine çıkarsam subaru forester tercihim olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Tercih sizin sonuçta, ben aklınızda bulunsun diye yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: profurio

quote:

Tercih sizin sonuçta, ben aklınızda bulunsun diye yazdım.

Alıntıları Göster
    Artvinde Nissan servisi var mı?
    Qashqai inin 4x4 versiyonu sadece 2 lt motor ve otomatik vites seçeneği ile var zannedersem

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit

Artvinde Nissan servisi var mı?
    Qashqai inin 4x4 versiyonu sadece 2 lt motor ve otomatik vites seçeneği ile var zannedersem

Alıntıları Göster
    Artvin'de şu an bildiğim kadarıyla yalnızca Ford yetkili sevisi var.Aracı alırsam Trabzon 'dan alırım 4x2 liği düşünüyorum.
  • quote:

Artvin'de şu an bildiğim kadarıyla yalnızca Ford yetkili sevisi var.Aracı alırsam Trabzon 'dan alırım 4x2 liği düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    vitara gerçekten tavsiye ederim. Gerçek zamanlı 4 çeker araba. ayrıca arazi için 4h lock 4 l lock vs özellikleri de var. Sağlam araba tabi servisi oralarda olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 8 Mart 2007; 20:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthur

vitara gerçekten tavsiye ederim. Gerçek zamanlı 4 çeker araba. ayrıca arazi için 4h lock 4 l lock vs özellikleri de var. Sağlam araba tabi servisi oralarda olmayabilir.

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü gidip Nissan baayinde aracı inceledim. Gerçekten çok güzel görünümlü bir araç. Oldukça da büyük, ancak iç hacmi bir mpv örneğin corolla verso kadar büyük değil. İlk gelen araçların hepsi satılmış. Aracı bende beğendim. parayı toparlayabilirsem bir kaç ay içinde almayı planlıyorum. Qashqai sanki küçük bir porsche chayenne kasasına sahip gibi. Üzerinde bridgestone lastikler vardı ve siyah renkti. Aslında ilk gelen arçalrın büyük çoğunluğu siyah renkmiş ve gerçekten bu renk yakışıyor. 1.6 tekna versiyon alınası versiyon bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertb

Cumartesi günü gidip Nissan baayinde aracı inceledim. Gerçekten çok güzel görünümlü bir araç. Oldukça da büyük, ancak iç hacmi bir mpv örneğin corolla verso kadar büyük değil. İlk gelen araçların hepsi satılmış. Aracı bende beğendim. parayı toparlayabilirsem bir kaç ay içinde almayı planlıyorum. Qashqai sanki küçük bir porsche chayenne kasasına sahip gibi. Üzerinde bridgestone lastikler vardı ve siyah renkti. Aslında ilk gelen arçalrın büyük çoğunluğu siyah renkmiş ve gerçekten bu renk yakışıyor. 1.6 tekna versiyon alınası versiyon bence.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertb

Bu aracın bir de 4x2 versiyonu var. Dış görünüş 4x4 le aynı hemen hemen. Adana'da geçen hafta düzenlenen oto fuarında sergileniyordu. Görevliye sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam 43.000 TL fiyat söylemişti. Ben arabayı 4x4 sandığım için ne kadar ucuzmuş derken satıcı uyardı bu 4x2 diye. 4x4 fiyatları 60 binli rakamlarda geziniyormuş.

İlgilene arkadaşlara hatırlatayım dedim. Herkese keyifli sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orjinalden alıntı: mertb

Bu aracın bir de 4x2 versiyonu var. Dış görünüş 4x4 le aynı hemen hemen. Adana'da geçen hafta düzenlenen oto fuarında sergileniyordu. Görevliye sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam 43.000 TL fiyat söylemişti. Ben arabayı 4x4 sandığım için ne kadar ucuzmuş derken satıcı uyardı bu 4x2 diye. 4x4 fiyatları 60 binli rakamlarda geziniyormuş.

İlgilene arkadaşlara hatırlatayım dedim. Herkese keyifli sürüşler.

Alıntıları Göster
    birde chavroletin kaptivamıydı neydi baya donanımlı diesel 4X4 herşey var fiyatını bilmiyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

birde chavroletin kaptivamıydı neydi baya donanımlı diesel 4X4 herşey var fiyatını bilmiyorum ...

Alıntıları Göster
    herkese selamlar

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

herkese selamlar

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Alıntıları Göster
    nevşehir orta hisar güvercinlik vadisimi burası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.