Şimdi Ara

Nissan Qashqai lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı gecen yıl aldığımdan beri kışlık lastikle kullaniyorum. Aracın yanında aldığım 2 adet bridgestone ep850 lastik var yaklaşık 4 yıllık ama dişleri iyi durumda bu lastikleri 1 sezon daha arkaya takıp kullanacağım ön tekerleri sizce ne almalıyım? Lassa yada yine bridgestone ep850 alsam sizce nasıldır ? Lastik ebatları 215/55/18 malum lastik ebatları buyuyunce fiyatlar uçuyor. Çok pahali olmayan lastik önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size farkli bir onerim olacak. Eski lastiklerinizi arkaya takmayin. Olasi bir arkadan kayma durumunda bunun sorumlusununda arkaya aldiginiz eski lastikleriniz oldugunu bilin. Bununla ilgili bir video vardi. Bulursam atarim. Bende arka lastikleri degistirecegim 4 yil oluyor bu yil. Seneye yenileri arkaya takacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı araçtan benimde vardı 18 ebattan dolayı fiyatlar yüksek lastikçi tavsiyesi ile yokohama aldım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim japon üretimi yokohama subarularda ve toyotada standart olarak geliyor

• vakitsiz61 kullanıcısına yanıt
    Belirttigim olculerde Yokohama bulamadim internette hocam. Hemde Yokohamalar hakkinda birkac forumda kısa ömürlü lastikler olarak okudum o yüzden cekincelerim var.

• 350 lira civarı kumho veya 400 civarına dunlop alabilirsiniz uygun fiyatlı olarak. N11'de fiyatlar bu şekilde.

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Lassa ile kiyaslarsak kumhonun eksileri neler olabilir? Birde falken ile ilgili bilgisi olan var mıdır pişmanlık yaratır mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 25 Mart 2018; 20:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

350 lira civarı kumho veya 400 civarına dunlop alabilirsiniz uygun fiyatlı olarak. N11'de fiyatlar bu şekilde.

Hocam dunlop fm800 almaya karar verdim bu model hakkinda fikriniz var mı? Simdi 2 adet alacagım önümüzdeki yil 2 adet daha almak istesem bulabilir miyim acaba? Yeni bir model mi uretimden kalkar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301 Lastik önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/dunlop-sp-sport-fm800--124221161

Böyle bir konu var forumda. Ben kullanmadım fakat uygun fiyatlı olarak sundukları da ona göre sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.