Şimdi Ara

nissan skyline r34 veya toyata supra getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye mãl olur hayallerimin arabası ve 100.000 liraya kadar butceye cikabilirim sadece bu arabalar icin getirtme durumu var midir kibrista gordum bi tane ve arabada felaket kotu bir modifiye mevcut yurt fisindan getirtme olanagimiz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yıllardır Açılıyor bu konu o işler 100.000 TL ye hallolacak işler değil + Bürokrasi Başınızı ağrıtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahah evet haklisiniz ama iste hayallerimiz vardir ya birde efsaneler supra olsun gtr olsun 370 z olsun hele bunların yurt disindaki fiyatlarını görünce cildirmamak elde degil

• Hocam yurtdışında araba getirtmek diye aratırsan sana fazlasıyla konu çıkar . Ama bizim ülkemizde bu işe bulaşmak için cebin sağlam dolu olacak birde işleri hızlandıracak adamlara ihtiyacın olacak .
  • Dimi haklısınız ben yeni arabaları sevmiyorum hem üzerinde oynancak araba olsun istiyorum s2000, boxster 2000 model,350z olsun tabi r34 olmadığından bunu istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Ahah evet haklisiniz ama iste hayallerimiz vardir ya birde efsaneler supra olsun gtr olsun 370 z olsun hele bunların yurt disindaki fiyatlarını görünce cildirmamak elde degil

türkiyede sayılı süpra var sahipleri satarmı bilemem 370z izmirde var bitane, gtr türkiyede yok bu işler için en az 200 bini gözden çıkartın
  • evet haklısınız ama bunlar için o kadar parayı gözden çıkartmak biraz saçmalık olur gerçekten hak veriyorum size onun yerine porsche boxter 2000 model dusunuyorum acaba ongozleri yeni kasadaki gibi yapilabilir mi birde bunu danismak isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • japon vatandaşı olup japonyaya yerleş orda iş bulup orda al, daha az uğraşırsın.
  • 2.el araç getirmek mümkün değil belli bi yaşa kadar. O da 30 mu 40 mı ne oldu en son.

Sağdan direksiyonlu olması da ayrı bir durum.
  • Hizli ve ofkeli 7 mi izledin

• skyline 40 yaşını doldurdugunda getirebilirsin ama sağdan direksiyon oldugu için muayeneden geçmez
  • 1.cd den oyunun crackle..
    3.levelden sonra skyline aciliyor zaten

Gurcistan plaka ile 6 ay ancak

• Denendi R34 TR de %100 imkansiz getirip sürmesi emisyon + direksiyon. Supra 7-6 tane var Tr de bir ara 250.000 e satilmis ti :))

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Hizli ve ofkeli 7 mi izledin

Zaten ilk 2.sinde gördüğümde aşık olmuştum ehliyetide aldım kesinlikle alcam diyordum ama daha ilanı gectim türkiyede yok

• Fem mi ozel dersane mı ?

Evet beyler artık şurda kalmış son 2 ay siz olsanız bu seçeneklerden hangisini tercih ederdiniz nedeniyle veya yaşanmışlık tecrübeleriyle veya artilari eksileriyle yazar misiniz

Dersine bak kardesim sen bosver supra falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Nisan 2015; 8:08:03 >
  • supra yerine 2jz motor getir. daha ucuza gelir

• Ankarada skyline olması lazım youtubeda videoları var hatta bu forumda denk gelmiştim bir başlıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Ankarada skyline olması lazım youtubeda videoları var hatta bu forumda denk gelmiştim bir başlıkta

R34 mavi olan yurtdışından geliyor gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada 850 ps bir beyaz supra var batıkentte araç hatta bi ara malum sitede satılıktı şimdi ne durumda bilmiyorum

• Bir kaç yol var. Biraz daha bekleyip araba 25 yaşına geldiği zaman sorunsuzca getirebilirsin, bir dunya yabancı kız var, turkmenistanlı, azeri, olmadı suriyeli. Biriyle evlenip bir şekilde hanıma çalışma izni alıp getirebilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.