Şimdi Ara

No hard disk is detected. Bilgisayar açılmıyor YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açmaya kalktım sürekli bu yazı geliyor No hard disk is detected ve açılmıyor bios dan yapılıyormus ama anlayamadım bi türlü anakartım Asus P8P67EVO işletim sistemim W7 ultimate 64 bit lütfen yardımcı olun 2 gündür bilgisayarımı açamıyorum şimdiden herkeze teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih kk. -- 4 Kasım 2011; 8:20:38 >

• kasayı aç hardiskin sata kablosunu bir kontrol et çıkmış mı diye ve anakarta başka bir sata slotuna tak biosa girmek içinse ilk açılırken klavyede delete .f5.f8. veya f2 tuşlarına sürekli basarak girebilirsin farklı tuşlar olduğu için denemen lazım gerçi ilk açılışta yazar altta hangi tuşa basacağın orada hdd gözüküyor mu bak ama orada gözükse açar zaten kasanın içinde hdd nin güç ve data kablolarını kontrol ederek çözebilirsin bir ihtimal hdd bozulmuşta olabilir.
  • harddisk yerinden oynamış olabilir.harddiski ve kablolarını yerinden çıkar yeniden tak.
  • Kablolari cikartim taktim duzelmedi bozuldugunu kesin olarak nasil ogrenebilirim hicbisey yokken durduk yere bozulurmu olqbilir biseymi bu?
  • Durduk yerde bozulur. Başıma 3-4 defa geldi. Kurtardım ama belgeleri.. Markası nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.