Ya arkdşlar ben hastasıyım nohut pilava ketçabı da sıkacaksın biraz da tavuk eti lise zamanlarımda ögle araları kaçar nohut pilav yerdik. Var mı benim gibi düşünen tabi ayransız gitmez
Akşam akşam iyice açıktırdın beni Lise zamanı az yemezdik arkadaşlar ile özellik ile atariden çıktıktan sonra.
atari zamnın en moda oyun konsolu
quote:
Orjinalden alıntı: savageness
Jetonlu oyun konsolları
sorma ya bide köşe bucak yerlerde olrdu, zewki tadı daha bi güsel olrdu
Annemde nohut pilav yaptı ama kepçap yok sıkıyım
Ben nohut pilava, ketçap,mayonez,limon suyu,yumurtanın sarısını,sirke,tuz,baharat,kekik katıyorum. Ve yanında demli çay içiyorum.
Ben nohut pilava, ketçap,mayonez,limon suyu,yumurtanın sarısını,sirke,tuz,baharat,kekik katıyorum. Ve yanında demli çay içiyorum.
Sendeki mide mi yoksa ümraniye çöplüğü mü?
Mideye bak be
quote:
Orjinalden alıntı: MuTLu.
o değil de ben de tuzlu ayranla kakaolu keki çok seviyorum millet böğğğ yapıyor ama ben aldırmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MuTLu.
ve hala mutlusun
ben hiç denemedim bu şekilde ama. benim tarifimi vereyim ben de; nohut pilavın yanına zeytin yağlı bol salçalı özenle doğranmış kuru soğan. Hemen yanında da orta şeker bi çay oldu mu.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmm... dadından yinmio bilionuz mu :))))
quote:
Orjinalden alıntı: -_ZeYtiN_-
quote:
Orjinalden alıntı: savageness
Jetonlu oyun konsolları
Az mı oynardık beee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme