Şimdi Ara

Nokia 1520 3g çekim gücü az sanki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Avea kullanıyorum speedtestte 17 megabit ve 60 ping alıyorum tamam bu veriler çok iyi ancak eski huawei ideos x5 oturdugum yerde full çekerdi ancak bu 3 diş ancak çekiyor.Sizce bir sorun mu yoksa bütün 1520 ler böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avea sıkıntılı bu konuda.
  • Lumia lar en iyi Türkcell le çekiyor.

• Eski 5800 ların ve eski nokiaların çekim gücünü arar olduk. Yeni telefonlar neden böyle anlamak güç.

• Gsm sinyallerinin gün geçtikçe kuvvetlenmesinden dolayı telefon antenleri iyice küçüldü. Ülkemizdeki sinyal gücü Amerikadan ne kadar farklıdır bilmiyorum. Eğer yeterli değilse telefon sinyali düşük gösterebilir.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Sebebi onu şu ikiside aynı çekiyor ancak farklı gösteriyor biri mesela 100dB çekerken 5 gösterir diğeri 100dB çekerken 3 gösterir bu yazılımsal bir şey yoksa aynı çekiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Sebebi onu şu ikiside aynı çekiyor ancak farklı gösteriyor biri mesela 100dB çekerken 5 gösterir diğeri 100dB çekerken 3 gösterir bu yazılımsal bir şey yoksa aynı çekiyordur.

Yok onuda kontrol ettim.Benim telefonun 1 diş onun telefonu da 3 diş çekiyordu.İnternete girmek istediğimde benim 1520 çok yavaştı diğer telefon ise 3 dişle idare edecek düzeyde internete girebiliyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon sadece Edge çekiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.