Şimdi Ara

Nokia 603 Ekran kararmıyor. Detaylar İçerde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar . Ben Nokia 603 aldım gayet memnunum ancak bir sorun ile karşılaştım gerçi sorun sayılmazda ben takıntılı bir insanım hoşuma gitmiyor şimdi isterseniz sorunuma geçeyim. Şimdi bende 2 tane telefon var C6-01 ve 603 ikisinde de şu ekran koruyucuyu açıyorum C6-01 de çerçeve komple kararıyor ve sadece saat görünüyor. 603'de ise çerçeve belli oluyor ekran mavimsi bir görüntü alıyor. arkaplanda ışık var sönmüyor bulamadım... Yardımlarınızı bekliyorum.

• saat açıksa kararmaz o ekran, saati kapatmalısınız
  • aynı durum kullandığım n8 içinde söz konusu karamıyor saati kapatınca kararır.
  • Anladığım kadarıyla birisi LCD ekran (C6) diğeri AMOLED (603). Şimdi LCD ekranda bir görüntü katmanı vardır ve buradaki pikseller çeşitli renk alırlar ama piksellerin ışık verme kabiliyetleri olmadığından arka planda LED ışıkla aydınlanır. LCD'lerde görüntü bu şekilde oluşur. AMOLED ekranda ise piksellerin kendileri ışık verme özelliğine sahiptir ve arka planda bir aydınlatmaya ihtiyaç duymazlar. O yüzden görüntü oluşabilmesi için ışık vermesi şartır. Ama ekran koruyucusunda tabi ışığı biraz kısıkta olsa verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.