Şimdi Ara

Nokia 6681 ve Nokia 6681

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 6681 ve 6680 arasındaki tek fark 6681 in tek kameraya sahip olmasımıdır yoksa başka farklılıklarda varmıdır?ona göre çift kameralı olanı satın alacağım...
    yoksa sizce 6681 yeterli bir telefonmudur?

• 10 gündür bu telefonların peşinde koşturup durdum. Nereye girsem, yaramaz dediler bu tel icin. Ama ben kafaya koymuşumya alacağım.... Dün aldım... 6681 ile 6680 arasında bence kayda değer tek fark kamera.. Bir kamera icinde o fark verilmez, üstelik işine yaramıyacak birkamera.. O kameranın işe yaraması 2007 yi bulur. O zamana kadar, ne telefonlar çıkar Allah bilir...

Ben aldım ve hiç pişman değilim, bence sende 6681 al derim.
  • bende 6600 vardı bi zamanlar ama çaldırdım ondan sonra beni tatmin edebilecek tek telefon bu gibi geldi
    Kamerası nasıl?resim kalitesi nasıl;flashı etkili olduğu alan içersinde yeterlimi?bir şey daha işlemci hızı yeterlimi yani program yüklerken symbian yavaşlıyormu?bi de kaç megabyte a kadar destekliyo?
    Sorular peşpeşe geldi ama sen bu konuda tecrübelisin die merak ettiklerimi sorayım dedim...bayiler bu tarz sorulara cevap veremiyo biliyosunki
    Yorumların için çok teşekkür ederim
  • 6680 almak bu zamanda çok gereksiz. 6681 alın
  • Daha dün aksama doğru aldım, ve birsey yükleyip deneme imkanım olmadı. Flas bana biraz uyduruk gibi geldi ama, bu gece denerim. Onun dışında, 6630 dan biraz daha hızlı. Tambilmiyorum ama 512 destekler kesin...
  • noxco makinan hayırlı olsun güle güle kullan
    eğer uygun olursa yorumlarını yazarsan çok sevinirim
    cevapların için teşekkürler..........

iyi çalışmalar...
  • bu 6680 - 6681 in fiyatları en ucuz ne kadar ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. Genel olarak baktığımızda (menü, uygulamalar, içerik vs.) 6630 dah fazla bir fark yok. Bekleme modunda, ekranda kısayollar konulmuş. ilk göze çarpan bu. ve tabiki şekli daha güzel ve daha bi telefonu benziyor. Şarjını gece doldurmuştum, sabahtan beri bi yarım saat kadar görüşme, ve bir kac mesaj yazdım, hala düşmedi. Resim kalitesi, 6630 ile aynı. Ama en çok, 6630 dan fark olarak, bu biraz daha hızlı geldi bana. Beş para etmez demişlerdi bana ama ben çok sevdim doğrusu.

Fiyatları çok araştırdım, Ankarada nerdeyse her yere sordum. Teknosadan tutunda, bi cok mağazaya... 930 ile 760 arası fiyatlarla karşılaştım.. ve 750 milyon nakit paraya aldım. KVK garantili...
  • quote:

Teşekkür ederim. Genel olarak baktığımızda (menü, uygulamalar, içerik vs.) 6630 dah fazla bir fark yok. Bekleme modunda, ekranda kısayollar konulmuş. ilk göze çarpan bu. ve tabiki şekli daha güzel ve daha bi telefonu benziyor. Şarjını gece doldurmuştum, sabahtan beri bi yarım saat kadar görüşme, ve bir kac mesaj yazdım, hala düşmedi. Resim kalitesi, 6630 ile aynı. Ama en çok, 6630 dan fark olarak, bu biraz daha hızlı geldi bana. Beş para etmez demişlerdi bana ama ben çok sevdim doğrusu.

Fiyatları çok araştırdım, Ankarada nerdeyse her yere sordum. Teknosadan tutunda, bi cok mağazaya... 930 ile 760 arası fiyatlarla karşılaştım.. ve 750 milyon nakit paraya aldım. KVK garantili...

ben 6680 Aldım ıykıde almısım dıorm

• bunlarda radyo yok galiba bu nokia adamı deli eder cidden...
  • 6681 de bugün keşfettiğim bir sey daha (6630 a göre) 6630 da Bluetooth, sadece aynı oda icinde transfer yapıyordu. Ama bununla, evin her odasından rahatca transfer yapabildiğimi farkettim. Bilgisayarımı actığımda, BT otomatik acılıyor, sonrada 6681 ile bağlantı sağlandı uyarısını görünce şaşırdım. Telefon salondaydı cünkü :) Hatta balkona cıkıp resim gönderdim, pc ye geldi!
  • Noxco 6630 da odadan odaya hatta kattan kata işLiyor 5. katta oturuyorum 2. kattaki 6600 dan direk virus geLdi

Ayrıca Topic 6681 ve 6680 oLarak değiştir yanLıs oLmus
  • naxco verdigin bilgiler icin tesekkur ederim simdi en yakin zamanda maaşım yatsın ben de bi tane edinecem...
    iyi calismalar
  • başlık boyle mı kalıcak.
    değiştirsen fena olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

başlık boyle mı kalıcak.
    değiştirsen fena olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Teşekkür ederim. Genel olarak baktığımızda (menü, uygulamalar, içerik vs.) 6630 dah fazla bir fark yok. Bekleme modunda, ekranda kısayollar konulmuş. ilk göze çarpan bu. ve tabiki şekli daha güzel ve daha bi telefonu benziyor. Şarjını gece doldurmuştum, sabahtan beri bi yarım saat kadar görüşme, ve bir kac mesaj yazdım, hala düşmedi. Resim kalitesi, 6630 ile aynı. Ama en çok, 6630 dan fark olarak, bu biraz daha hızlı geldi bana. Beş para etmez demişlerdi bana ama ben çok sevdim doğrusu.

6630 tüm performans testlerinde 6680/81'i geride bırakmıştır... Hatta N serisi telefonları bile performans konusunda süründürmüştür..

• gerıde bıraktı ozellık nedır arkdasım merak ettım bı 6680 kulanıcısı olarak kamera performansı aynı deıl 6680de gece cekımlerı daha kalıtelı cunku flash on plana cıkıorm ekran goruntu kalıtesı ıste 6630dan daha fazla...
  • şahsen ben bu iki telide beğenmedim ben derimki n71 i bekleyin o sizi tatmin eder
  • 6680 daha ii
  • 6630 kullandım, çok iyi bir telefon, ama 6681 den daha üstün bi yönüne rastlamadım henüz, daha doğrusu bununda ondan üstün bi tarafı yok gibi, tek fark şekli...
    BT olayına gelecek olursak, benim 6630 yan odada almıyordu, ama 6681 evin her yerinde alıyor.

Bu arada 6681 telefonu, peşin paraya 750 ytl ye alabilirsiniz. Ben 760a aldım, çoğu yerde 900 civarında satılıyor. kazıklanmayalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.