Bildirim
Nokia C5 ses sorunu..!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende telefonu aldım sesi yükseltmenin bir yolu var mı acaba -
benimde telefonun sesi cok düşük kulaklıkda cok dandikdi ayrıca ben çalılanan n73 music editon telefonumun kulaklığını takdım cok fark var arasında :D hoperlörden evet ses cıkmıyor sanki -
düşündüğüm modellerden biri c5 ama benim için ses çok önemli. ancak yanlış anlaşılma olmasın zil sesinden filan bahsetmiyorum, bahsettiğiniz şey görüşme yaparken karşınızdakinin ses şiddeti değil mi ? eğer öyleyse bu çok önemli bir sorun. -
Yeni versiyon sonrası benim telefondada ses azaldı. Konu ile ilgili Nokia müşteri hizmetlerini aradı 0 212 337 17 17 bize böyle bir sorun daha önce bildirilmedi, versiyon sonrası orjinal telefon ayarlarına dönün düzelir dediler ( bence salladılar) düzelme olmadı. Bu sorunu yaşan arkadaşlar siz de Nokia müşteri hizmetlerini arayıp problemi bildirin lütfen. Yoksa düzeltme için çok bekleyeceğiz gibi. -
Bende versiyonu yükledikten sonra aradığımda banada bize bildirilmedi tekrar yükleyin olmazsa servise götürün dendi.Nokianın kendi forum sitesinde sorun defalarca dile getirilmiş ama hala çözüm yokBakalım yeni versiyonu ne zamana kadar bekleyeceğiz...? -
chakra , görüşürken ses problemi yok. Telefonun dışarıya verdiği seste problem var. -
arkadaşlar ses problemi benim telefondada vardı. çözümü ise son yazılımı tekrar yükleyerek biraz yükseltebilirsiniz yada servise gönderip hoporlörü değiştiriyorlar ozaman ses normale dönüyor. Ben servise gönderdim sorunu öyle çözdüm.. -
quote:
Orijinalden alıntı: docea
arkadaşlar ses problemi benim telefondada vardı. çözümü ise son yazılımı tekrar yükleyerek biraz yükseltebilirsiniz yada servise gönderip hoporlörü değiştiriyorlar ozaman ses normale dönüyor. Ben servise gönderdim sorunu öyle çözdüm..
normal dışarıya veren hoperlör sesinden bahsediyorsun demi -
Arkadaşlar bende aynı problem var bu c5 lerin genel problemi acil cözüm bekleyen sorun sanırım -
bencede dışarıda yüksek seste dahi duyulmuyor pek ancak sessiz ortamlarda duyulur oda baş ucuza koydunuz takdirde telefon güzel bi telefon msj yazmakda bir sıkıntı olmuyor fakat telefonun tek eksisi ses düzeyi birde icinden çıkan kulaklığı dandik bişeydi :) -
Arkadaşlar bu telefondan bende sipariş ettim. Sizce iptal etmeli miyim?
Ses sorunu var mı? Zil sesleri duyulmuyor mu gerçekten? -
Bende dün aldım. zil sesi gerçekten çok kısık çıkıyor Başka sorunu yok... Zil sesi nasıl düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: coderMX
Ses sorunu var mı? Zil sesleri duyulmuyor mu gerçekten?
son durum nedir hcam -
quote:
Orijinalden alıntı: Power
quote:
Orijinalden alıntı: coderMX
Ses sorunu var mı? Zil sesleri duyulmuyor mu gerçekten?
son durum nedir hcam
Çokta az çıkmıyor aslında. Biraz düşük çıkıyor.. Telefon çok şık dörtdörtlük.. Şarjı en az 10 gün gidiyor. fotoğraf ve video çekimi güzel. Ama Ekran koruyucu saat falan özelliğini bulamadım -
Vatan'dan %25 indirimler 342 TL'ye aldım fakat 15 gün oldu daha kargoya verilmedi. İki gün önce faturası kesilmiş. 3 iş günü içinde vereceklermiş kargoya -
güncelleme ile o problem çözüldü ama bu sefer bende konuşurken karşının sesi çok kısık geliyor onu açmanın bir yolu var mı acaba -
aynı sorun şuan bende de var güncelleme yapıyorum olmazsa flash atacağım sonuçlar olumlu olursa yazarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X