Şimdi Ara

NOKİA E66 mı N85 Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz acaba,artıları eksileri ile ikisinden birini almam lazım kısa zaman içinde.
    Telefonsuz kaldım.
    Herkese teşekkürler şimdiden.

• paran kadar konuş, ihtiyacın nedir, bunları yazmadan soru soruyorsun
  • Sana göre önemli olan şeyleri yazarsanız yardım edebiliriz. Örneğin müziği kamerası wifi performansı vs. belirtin. tabiki bütçeyi de...
  • Arkadaşlar benim için kullanışlı olması en önemlisi. Nokiadan başka telefon kullanmadım. Fiyatları arasında o kadar fark yok gibi sanki.
    Fiyat/performans kıyaslamasında hangisi daha uygundur acaba?
    Benim için önemli kriterlerden birisi kulaklık olmadan radio dinleyebiliyormuyuz her ikisinde de?
    Birde şarz süresi önemli?
    Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bellaotero

Arkadaşlar benim için kullanışlı olması en önemlisi. Nokiadan başka telefon kullanmadım. Fiyatları arasında o kadar fark yok gibi sanki.
    Fiyat/performans kıyaslamasında hangisi daha uygundur acaba?
    Benim için önemli kriterlerden birisi kulaklık olmadan radio dinleyebiliyormuyuz her ikisinde de?
    Birde şarz süresi önemli?
    Teşekkürler arkadaşlar.

Bildiklerimi aktarayım sana. N85 için f/p oranı çok iyi diyorlar. Kullanışlılıkta bilemem ama N85 her türlü ihtiyacını karşılar. Kulaklıksız radyo dinlenmesi normal radyodan imkansızdır. Çünkü o kulaklıkta radyo alıcısı var onu takmazsan kanalları algılayamaz. Yani ikisinde de kulaklıksız radyo dinleyemezsin. Şarj süresine gelince ortalama 3.5 gün gidiyor N85 gayet yeterli bence, E66 yı bilmiyorum pek.

• Teşekkürler yorum için.
    Kullanan arkadaşlar arasından yorumu olan varmı acaba?
  • ben kullanıyorum kefilim 4 gün gidior :D.. ve alet teknoloji birleşimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

ben kullanıyorum kefilim 4 gün gidior :D.. ve alet teknoloji birleşimi

Hangi cihazı kullanıyorsunuz acaba?
  • kendileri N85 kullanıyorben olsam N85 terchim olurdu nedenide 5mp kamera, 640*480 çözünürlükte 30 kare video, uzun batarya süresi ve extra bir takım artıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Mayıs 2009; 17:42:36 >
  • ya bende yakın zamana kadar N85 düşünüyodum.ama forumda bazı sorunlardan söz ettiler. video oynarken takılıyomuş, kendi kendine kapanıp açılıyomuş vs. gerçekten doğru mu? sorunlu mu bu telefon?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.