Şimdi Ara

Nokia E7 ve HTC desire Z arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım kullananlar öneride bulunabilir mi ? pek uygulama kullanmam şık görünümlü klavyeli bir şey düşünüyordum menülerde akıcı olmalı menu takılmamalı msj yazımı rahat olmalı msj çok önemli benim için.

• E7 kocaman bi telefon. Kalın da. Şekli ve rengi itibarıyla güzel görünüyor ancak elde kaba duruyor sanki. Desire Z'nin donanımı biraz eski ve o da kalın. Şekil açısından bunlari herhalde baştan kabul ettiniz. Ben bu durumda şık kasa ve daha büyük ekran için E7 alırdım. Onceliginiz mesaj yazmaksa işletim sistemiyle veya programla pek işiniz olmaz herhalde, size symbian-android farketmez.
  • Işletim sistemi donanim önemli değilse e7 ama he türlü desire z derim
  • Uygulamayla işin yoksa o zaman E7 çok daha iyi bir seçim. Hem Symbian olmasının avantajının yanında pili tasarruflu kullanması da en iyi artısı. Android gibi zırt pırt şarja takmak zorunda kalmazsın.
  • Klavyeli b7510 alabilirsin.
  • Kadir tsk ederim benim isteğim klavyesi kızakli bir telefon e7 dizaynına htcnin sistemini oturtsalar tadından yenmezdi. E7 herkes tarafından çok yavaş deniyor menüleri yavaş takılıyor diyorlar siz ne diyorsunuz veya bildiğiniz başka klavyeli ve dokunmatik telefon var mi klavye kızakli olacak şekilde
  • Desire Z çok takoz bir telefon maalesef .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavyesi dandikmiş birçok insan senin görüşünde ama bu tarzda başka telefon bulamadım
  • Vivaz pro'ya da bakabilirsin. Tabi ülkemizde var mi bilmiyorum.
  • istediğim tarzı bulmakta zorluk çekicem sanırım
  • xperia mini pro ve xperia pro modellerine bak en geç 1 aya türkiyede olur bu tlefonlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.