Şimdi Ara

Nokia 'Geri döndü!' Lumia 920 video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
10
Favori
30.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon 600gr değil 185gr tabloda yanlış yazılmış yeni versiyonu güncelliyoruz.

Video içinde 185gr olduğu söyleniyor fakat herkes yazıya takılmış anlaşılan sonuna kadar izlenmiyor :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Reis bu tel alinirmi alınmaz mi onu deyiver bize

Her kafadan ses cikiyore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

alacaklar, almayı düşünenler yada aklından geçiren arkadaşlar bakın ne buldum

bravo, yeni mi buldun? haberi olmayan tek kişi sendin sanırım.

adamlar wp8 işletim sistemi çıkmadan yani daha telefonlara yüklenmeden tamamen kulanılacak teknolojiyi tanıtmak amacıyla yayınladılar bu reklam filmini. rakipleri tarafından çok suiistimal edildi. nokia'ya bu video üzerinden saldırıldı. ama yukarıdaki inceleme de gösterdi ki nokia'nın bu tanıtım filmi ile vaadettikleri teknoloji tamamen çalışıyor. elinizle yaptığınız çekmler tripod üzerindeymişçesine sarsıntısız, titreşimsiz çıkıyor. bu videodan nokia'ya yüklenenlerin hepsinin ağzı kapandı. çünkü bu anlamda karşılık verebilmelerini geçtik, yanına yaklaşabilecekleri bir teknolojileri yok.

• nokia kısmı olmuş, windows phone 8 kısmı olmamış

• Symbian telefonlardan sonra bana oldukça iyi gözüktü. Özellikle kamerası cidden iyi. (umarım beyaz dengesizliğini yakında çözerler) Videodan gördüğüm kadarıyla bazı eksiklikler var. İşletim sisteminin yeni olduğunu düşünürsek bu olabilir. Bunuda yakın zamanda düzeltirler inş. İşletim sistemi yapısı itibariyle özelleştirmeye olanak tanımıyor. Zannetmiyorum ama bununda ileride düzeltilmesine sevinirim. Windows 8 mobil platform için söyledikleri gibi çok şey vaad ediyor. Şuanki aşamada daha da geliştirilmesi kalmış sadece. Yenilikçilik konusunda microsoft'u tebrik ederim. Darısı masaüstünün başına (: masa üstünde umduğum gibi bir windows 8 le karşılaşamadım. Win9 da umarım masaüstü kullanıcılarına özel (mobil gibi değil) adam gibi bir sistemle çıkarlar karşımıza..

• 1 saat 22 dakika hiç sıkılmadan izledim gerçekten çok detaylı ve güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık Nokia gerçekten ''Geri Döndü'' diyebilirim gönül rahatlığıyla
  • ins. yeterince satilir ve şu uygulama magazasi genisler. Tek istedigim sey opera mini gibi bir tarayici. Lg e900 var bende.

• Serin telefon yok mu? Hepsi alev gibi bana soguk akıllı telefon lazım.

• O arama tuşunu gördükten sonra nokia benim için bitmiştir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

google chrome kullanıyorum, devamlı video hata veriyor, videoyu izleyemiyorum.

Reklam engelleyici yazılımı devre dışı bırakmalısınız.

Dediğiniizi yaptım ve şu an izliyorum videoyu teşekkürler. Bi de, youtube'da donanımhaberin kanalı açsanız da oradan videoları sorunsuzca izleyebilsek daha iyi olmaz mI?

Videolarımızın Youtube'da olması Donanimhaber.com'a zarar verir. Bu videolar için çok emek harcıyoruz, elbette izleyenlere reklam gösterebileceğimiz bir ortam olmalı ki reklam verenlerin ilgisini çekip bir şekilde gelir elde edelim.

videolar Youtube'da olursa sadece youtube kazanır bir süre sonra da Donanimhaber.com diye bir site kalmaz :)

yani biz bu videoları indirip youtube a upload etsek dh batar mı ?

• Konvers gençliği; telefonu sadece "Ayfondan,Esüçten,Androyidten" ibaret sanıyor.
    Telefonu gerçek anlamda Cep telefonu şekline büründürüp cebimize sokanlar Ericcsson ve NOKİA idi.
    Evet... Nokia son zamanlarda Android ve İOS karşısında yeteri kadar tutunmamış olabilir; fakat çıkardığı son telefon olan Lumia ile bu gidişe "dur" diyebilecek bir kapasiteye de sahiptir.
    Her telefonun eksliklikleri vardır, bu telefonun da bir çok eksikliği var; ama ilerde geliştirilir ve daha yakışıklı bir hale getirilirse bu biz kullancılar için daha iyi haberler,daha rekabetçi ve ucuz bir piyasa demektir.
    Hatırlarım Creative daha bir kaç yıl öncesine kadar Ses kartları sınıfında piyasada tek başına vardı. XFİ ses kartlı ses çipsetlerine bir kaç özellik ekleyerek 300-400 liradan aşağı satmazdı.
    Piyasada ses kartı noktasında tek olduğunu bildiğinden az teknoloji sunup çok para isterdi. İnsanlar da mecburen bu kartlara yönelirdi, çünkü başka seçenek yoktu.
    Daha sonra Asus Xonar ses kartı serisiyle piyasaya girdi, Creative'in 200 liralık teknolojisini, atıyorum 100 liradan sunuyordu.
    Ortalık kızışmaya başladı.
    Creative mecburen fiyat indirimlerine gitti. Çünkü aynı ürünü kendisi 200 liraya satarken; Asus daha ucuza satıyordu.
    Tabi burada Creative'i kötümsemiyorum; emin olun piyasada Sadece Asus olsaydı, Asus da aynısını yapardı...
    Burada demek istediğim; NOKİA'nın başarısız olması Androidçileri,Ayfoncuları sevindirmemeli...
    Çünkü NOKİA'nın başarısız olması demek; bizim cebize doğrudan yansıyacaktır.
    Sonuçta hiç bir şirket babamızın değil.
    Onlara düşmanca yaklaşmaktan ziyade; onların eksik görülen yerlerini eleştirmeliyiz.
    Ancak bu şekilde "Kaliteli bir alışveriş" yapmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molotofski -- 21 Kasım 2012; 12:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-920-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

Güvenilir değil !. Bu sitedeki verilere güvenip telefon alanın haline acırım...
  • Ya arkadaş ne zamandır beklediğim inceleme yapılıyor lakin video kaynağında problem var diye uyarı vermesinden bıkkınlık geldi. Ana sayfada aynı haberden iki tane mevcut. Bunun nasıl farkına varılmıyor onu da anlamıyorum. F5'e basmaktan usandım artık ama nafile.

• nokia cihaz olarak harbiden geri dönmüş.ama windows biraz emekleme aşamasında.telefonun ağırlığı abartılacak bi durum değil sunduğu yeniliklere bakılınca.ısınmasıda keza problem değil çünkü hepsi ısınıyor ve ısınacak.ısınmayan telefon isteyenler 3310 alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wintake Y

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-920-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

Güvenilir değil !. Bu sitedeki verilere güvenip telefon alanın haline acırım...

Kime göre, neye göre, ben o siteye baktım onun haricindede buraya, başka forumlara, dışardada bizzat inceleyerek telefon aldım, bana o aldıgım telefon hakkındaki inceleme doğru geldi.

• süper bi inceleme olmus elinize sağlık =)

• bu videoda bi yanlışlık var o da hassasiyet ayarını ilk nomia yaptığı söyleniyo o ayarı ilk sony xperia solada yapmıştır bu hatalı bilgiyi düzeltmek gerek çünkü resmen Nokia sonyden esinlenmiş en kibar tabirle

• Video'da sorun mu var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt33

Ya arkadaş ne zamandır beklediğim inceleme yapılıyor lakin video kaynağında problem var diye uyarı vermesinden bıkkınlık geldi. Ana sayfada aynı haberden iki tane mevcut. Bunun nasıl farkına varılmıyor onu da anlamıyorum. F5'e basmaktan usandım artık ama nafile.

Reklam engelleyici bir uygulama varsa kapat ..
  • WM2003'te bile olan arama özellikleri olan rehberden çağırma, tamamlama gibi şeylerin olmaması çok garip..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.