Şimdi Ara

Nokia lumia 1020 ahize problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar nokai lumia 1020 var win 8.1 güncel durumu yani sorunum aradiğim insanlarin sesinin az gelmesi ses açma kapama işlemiyle 10/10 aldim sesi ama oda ortaminda bile çok az duyuyorum dişarida kulakliksiz neredeyse imkansiz öncelikle hatirlatmalarimi yapim
    1-telefonu hiç düşürmedim
    2.ahize tarafinda tozdan eser yok
    3.gsm sinyal seviyem full
    4.bu aramada olan ses az gelme olayi kimi aradiysam ani oldu (sorun karşi tarafla alakali değil)
    yardimci olursaniz sevinirim.
    Not: Konuyu nereye açicağimi bilemedim adminlerin ilgisine

• aydin0166 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef 1020 kullanırken ben de bu durumdan çok şikayetçiydim. Nokia 808 de ahize sesi çok daha azdı. 1020 de biraz yükseltilmiş fakat yeterli seviyede değil. Yalnız ilk kullandığım 1020 de ahize sesi çok zayıfken, ikinci aldığım 1020 de ahize sesi daha yüksekti. Sebebini bilmiyorum fakat bu durum tuhafıma gitmişti. Kamerası nedeniyle hala aklım 1020 de, yalnız ahize sesi aklıma gelince vazgeçiyorum.
  • Lumia 620 kullanıyorum ve ilk aldığımda çok güzel ses veren telefon 8.1 guncellemesinden sonra zor duyulmaya başlandı bende de.

Benim kulaklarımda rahatsızlık var belki ondandır diye duşundum ilk başta ama hanımım da bu telefonun sesi çıkmıyor diye şikayet etmeye başladı. Hanımımda da 520 var ama o telefonla konuşurken nerdeyse konu komşu bizi dinleyecek öyle ses veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin0166

arakdaşlar nokai lumia 1020 var win 8.1 güncel durumu yani sorunum aradiğim insanlarin sesinin az gelmesi ses açma kapama işlemiyle 10/10 aldim sesi ama oda ortaminda bile çok az duyuyorum dişarida kulakliksiz neredeyse imkansiz öncelikle hatirlatmalarimi yapim
    1-telefonu hiç düşürmedim
    2.ahize tarafinda tozdan eser yok
    3.gsm sinyal seviyem full
    4.bu aramada olan ses az gelme olayi kimi aradiysam ani oldu (sorun karşi tarafla alakali değil)
    yardimci olursaniz sevinirim.
    Not: Konuyu nereye açicağimi bilemedim adminlerin ilgisine

Merhaba. Problemi cozdunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun benim telefonda da var. Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi çok kısık geliyor. Bu beni iyice sinir etmeye başladı.. Eski akıllı olmayan nokialar da hiç böyle sorunlar olmuyordu... Sırf bu yüzden satalım mı yani napalım?
  • Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum bende'de mevcut aynı sorun aldığımdan beri. ( 1 sene oldu )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Lumia 920 - Şarj dolma sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.