Şimdi Ara

nokia lumia 920 çözülemeyen şebeke problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonum hat çekiyor ancak aranmıyor arama yapılamıyor.
    sonra hat çekmemeye "servis yok " uyarısı vermeye başlıyor..

2. el almıştım..garanti kapsamına da girmiyor telefon açıldığı için

aldığımda da sim pimlerini kırmıştım, onu değiştirmek için açtırmıştım tlefonumu ki, aldığım kişi garantisi bitmiş demişti. sonradan öğrendim ki garantisi varmış.

telefonum nasıl düzenelecek ?

SİM kart orjinal aldım yine olmadı . ne yapabiliriz ?

bu duruma canım çok sıkıldı bi kullanamadım gitti telefonumu

• Telefonun IMEI'sini bir sorgulatın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Telefonun IMEI'sini bir sorgulatın isterseniz.
    sorgulattım kayıtlı görünüyor..hatta garantisi bile var ama çözüm bulamadım :(

ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalgakıran59

sorgulattım kayıtlı görünüyor..hatta garantisi bile var ama çözüm bulamadım :(

ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Alıntıları Göster
    Ya simkartta ya da simkart yuvasında bir sorun vardır emin olmamakla birlikte. Başka bir hatla denediniz mi? Ya da hattınızı başka bir telefona takıp denediniz mi?
  • quote:

Ya simkartta ya da simkart yuvasında bir sorun vardır emin olmamakla birlikte. Başka bir hatla denediniz mi? Ya da hattınızı başka bir telefona takıp denediniz mi?

Alıntıları Göster
    evet hattımı başka bir telefona taktım denedim

telefonu ilk aldığımda sim kart tırnaklarını kırmıştım.. onu yaptırdım. herhangibir sorun olmaması gerekiyor

hattımı başka bir telefona taktığımda oluyor. sonra nokia ya takıyorum..bir süre çekyior. arandığı zaman baya bi bekliyor aradığınız kişiye su anda ulaşılamıyor uyarısı alıyorum. sanki telefon çekmiyor gibi. zaten arama yapılmıyor.

internetten araştırdığımda orjinal sim kart ile çalışır denmişti. vodafondan orjinal sim kart da aldım ( kesme değil direk mikro kart ) ama yine olmadı

çok canım sıkkın bu yüzden :(

• quote:

evet hattımı başka bir telefona taktım denedim

telefonu ilk aldığımda sim kart tırnaklarını kırmıştım.. onu yaptırdım. herhangibir sorun olmaması gerekiyor

hattımı başka bir telefona taktığımda oluyor. sonra nokia ya takıyorum..bir süre çekyior. arandığı zaman baya bi bekliyor aradığınız kişiye su anda ulaşılamıyor uyarısı alıyorum. sanki telefon çekmiyor gibi. zaten arama yapılmıyor.

internetten araştırdığımda orjinal sim kart ile çalışır denmişti. vodafondan orjinal sim kart da aldım ( kesme değil direk mikro kart ) ama yine olmadı

çok canım sıkkın bu yüzden :(

Alıntıları Göster
    Belki de simkartla ilgili bir sıkıntı değil de anten ile ilgili bir sorun vardır. Telefonu garantiye vermeyi denesene.

• quote:

Belki de simkartla ilgili bir sıkıntı değil de anten ile ilgili bir sorun vardır. Telefonu garantiye vermeyi denesene.

Alıntıları Göster
    denedim olmadı.. ben garantisi bitmiş bildiğimden dolayı sim kart tırnaklarını yağptırdım. garanti kabul etmedi
  • 925 kullanıyorum bugün aynı sorun bende de oldu
    yarın sim kartı değiştirecektim ama olmamış madem bende konuyu takip edeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

925 kullanıyorum bugün aynı sorun bende de oldu
    yarın sim kartı değiştirecektim ama olmamış madem bende konuyu takip edeyim..
    bu gece itibari ile bizim lumia 720 kullanan arkadaşın başına da geldi mesaj gönderemiyor şebeke üzerinden internete giremiyordu telefonu sıfırlayacakdı yarın son durumları haberdar ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyLola

bu gece itibari ile bizim lumia 720 kullanan arkadaşın başına da geldi mesaj gönderemiyor şebeke üzerinden internete giremiyordu telefonu sıfırlayacakdı yarın son durumları haberdar ederim.

Alıntıları Göster
    Telefonunda geliştirici hesabın aktif durumda mı ? (Developer Preview)
  • Valla benim lumia 920 de de var benzer sorun. 3G de hiç bir sıkıntı yok ama 2G de şebeke yok diyor.ozellikle de telefon ısınınca şebeke yok diyor sadece 2G de.
  • Arkadaşlar anlaşılan baya kişide sorun var. Ne yapabiliriz :(
    Deveprevier programı nedir hocam ?
  • Bendede bazen servis dışı diyor.
    Teli kapatıp açıyorum duzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

Bendede bazen servis dışı diyor.
    Teli kapatıp açıyorum duzeliyor.
    hala bir çözüm bulamadım..götürmediğim telefoncu kalmadı :(
  • Anakart üzerinde sim yuvası gitmiş garantilik iş ücret 50tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Anakart üzerinde sim yuvası gitmiş garantilik iş ücret 50tl
    Bende de vardı aynı sorun. Vodafone kullanıyorum. Ayarar>Erişim Noktası 'ndan Vodafone İnterneti seçtim düzeldi. Kurcalarken Vodafone Live'ı seçmişim şebeke gidiyordu sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The PentaTonic

Bende de vardı aynı sorun. Vodafone kullanıyorum. Ayarar>Erişim Noktası 'ndan Vodafone İnterneti seçtim düzeldi. Kurcalarken Vodafone Live'ı seçmişim şebeke gidiyordu sürekli.

Alıntıları Göster
    olmuyor arkadaşlar.. ne yapmalıyım ? bir türlü çözemedim gitti şu sorunumu :(
    Buradaki tüm telefoncuları gezdim açıp bakıyorlar birşey bulamıyorlar

112 yi bile aramıyormesela şu an tekrar taktım ama olmadı. telefon çekiyor ama aktif değil. sonradan servis yok uyarısı alıyorum ve sürekli öyle bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgakıran59 -- 7 Nisan 2014; 15:43:25 >

• quote:

Benim serviste anakartımı değiştirdiler hocam 5 metreden arka kapak mermer üzerine düştü aynısı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Benim serviste anakartımı değiştirdiler hocam 5 metreden arka kapak mermer üzerine düştü aynısı oldu.

Alıntıları Göster
    servise gönderdim garanti kapsamı dısında olduğu için 900 tl lik telefona 1300 tl fiyat biçtiler.. :(

• quote:

servise gönderdim garanti kapsamı dısında olduğu için 900 tl lik telefona 1300 tl fiyat biçtiler.. :(

Satın diyeceğim de alan adamın günahı ne..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.