Şimdi Ara

Nokia N9 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
51.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ve sistem hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım, gereken şeyler yazıldı çizildi. Gerçi şimdiki yazacaklarım da yazıldı çizildi ama bana yetmedi.
    Şu güzelim sisteme ve şu telefona yazık etti ya Nokia, daha ne diyeyim. Finliler şirketlerine neden sahip çıkmadılar bu sefer anlayamadım, resmen Elop'un şirkete verdiği zararlara göz yumuyorlar, bunları buradan bizler görebiliyoruz, onlar göremiyorlar sanırım. Elop yarın bir gün gidebilir de ama kalıcı zararı Nokia görecek.
    Kapının önüne koydukları Meego'yu Samsung Tizen'e çevirip yüksek donanımlı cihazlarla piyasada şov yaparken de Nokia yöneticileri izleyip, dövünüp dururlar artık önümüzdeki yıllarda...
  • nasıl hp touchpad için Android çıktı custom olarak bunada kuvvetle muhtemel yine custom Android ice cream sandwich düzenleyebilirler eğer bunu yaparlarsa sirf millet nokia'da android kullanmak için bu telefonu alır...
  • ılk basta yorum yapacaktım sonra vazgectım bır telefona 1500tl vereceksınız ve herhangı bır ozellıgı dıger telefonlardan ustun olmayacak ornegın gs2 teknosada bugun ıtıbarıyle 1400tl ve her konuda bu aletten ustun tek tasarım konusu olabılır oda gorecelı.n9 un tasarımı harıka ama kusursuz degıl o ön kamera ne oyle oldu olacak telefonun yanına koysaydılar
    telefonun hıcbır albenısı yok tasarımı dısında galaxy s daha ıyı tercıholur
    ne flash var ne uygulama oyun var ha arayuzler guzel begendım wp gibi değil tarayıcı performansı gayet iyi kamera performansını bılemıyecegım ama 100 tl ye satısa cıksa bıle galaxy s ıle belkı yarışır
    bırı bana soylesın lütfen n9 un galaxys2 den ustun tarafı ne hemde daha pahalı olacakken
  • Valla bir telefona bu kadar para verenlere helal olsun
  • Fiyatı 1500 TL civarı olacaksa SGS 2 varken kimse gidip bu telefonu almaz.Telefon gayet güzel.İçimde Nokia'ya karşı güzel duygularda var.Ben şuan telefon alacak olsaydım N9 1200 TL civarı olsa onu seçerdim.
  • bu işletim sistemi de bu tasarım da pek hoşuma gitmedi...
    hele işletim sisteminin android ios veya wp den hiç bir fazlası yok...
    logolar da ayrı bi gıcık olmuş zaten...
    adam akıllı program desteği de yok zaten bu işletim sisteminin devamı da gelmicek...
    kim verir ki bu telefona bu kadar parayı çok saçma olur...
  • bu meego sistemi android için olan uygulamaları açabiliyo diye duydum doğru mu??
  • Modacılar Bu telefonu almaktan kacınmazlar. En son cıkan olsun camurdan olsun derler!.. Yine verirler bu kadar Parayı Firmalar Ne yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

MeGoonun sadece yana kaydır hamlesi ile programlar arası geçiş yapabilme özelliği çok hoşuma gitti umarım Türkiyeye biran öcne gelirde deneme imkanımız olur..İNCELEME İÇİN TEŞEKKÜRLER

ilk blackberry playbook da gordum programlar arasi bu tip gecesi ve uygulamada daha gercekci bir multitasking deneyimi sunuyor.
  • Telefon fena görünmüyor. Ancak işletim sisteminin ilk ve son olması düşündürücü. Nereye kadar geliştirici desteği alabilir? Benim için ise yola Android ile devam...
  • samsung ve android varken şansı yok bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Modacılar Bu telefonu almaktan kacınmazlar. En son cıkan olsun camurdan olsun derler!.. Yine verirler bu kadar Parayı Firmalar Ne yapsın.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih611

ılk basta yorum yapacaktım sonra vazgectım bır telefona 1500tl vereceksınız ve herhangı bır ozellıgı dıger telefonlardan ustun olmayacak ornegın gs2 teknosada bugun ıtıbarıyle 1400tl ve her konuda bu aletten ustun tek tasarım konusu olabılır oda gorecelı.n9 un tasarımı harıka ama kusursuz degıl o ön kamera ne oyle oldu olacak telefonun yanına koysaydılartelefonun hıcbır albenısı yok tasarımı dısında galaxy s daha ıyı tercıholurne flash var ne uygulama oyun var ha arayuzler guzel begendım wp gibi değil tarayıcı performansı gayet iyi kamera performansını bılemıyecegım ama 100 tl ye satısa cıksa bıle galaxy s ıle belkı yarışırbırı bana soylesın lütfen n9 un galaxys2 den ustun tarafı ne hemde daha pahalı olacakken

kesinlikle dediklerinize katılıyorum. nokianın karşısında diğer akıllı telefonlara nazaran ucuz bir galaxy s2 ve teknolojik imkanları bunlardan daha iyi bir telefon varken nokia rekabet edemez.. rekabet edebilmesi için fiyatını 900TL'ye çekmesi lazım. kamera'yı sağ alt köşede tasarlamalarının sebebi galiba telefonun yan kullanılacağı düşüncesi ile olabilir ama çok kötü bir yerde..

• Video açılmıyor bende :S
  • güzelmiş yönetici kardeş
  • Ilgilenenler 15 kasimdan sonra 1599 tl civarinda nokia shoplarda bulabilir kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccolegend

Video açılmıyor bende :S

bende açılıyor
  • sonunda nokia iphone4 e(buryaa dikkat i4 s demiyorum) rakip cikarabildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

sonunda nokia iphone4 e(buryaa dikkat i4 s demiyorum) rakip cikarabildi.

fiyat olarak diyorsan adam haklı beyler :)
  • 1500 lira fiyatla satıp öyle bir mağaza sunmak ayıptır Nokia, sonra da niye Android'le İphone!lar daha fazla satıyor eskiden tekeldi Nokia ama açık bir şekilde Android ve IOS işletim sistemlerinin çok gerisinde kaldı, ki fiyat olarak hala yüksek fiyatlı telefonlar çıkarıyor. Kendi kendini bitirecek Nokia böyle giderse, Windows işletim sistemi kurtarırsa kurtarır yoksa işi çok zor. Bu telefonu kim alır çok merak ediyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.