Bildirim
NOKİA N95 8GB İyi midir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iyidir ama eskidir. En azından daha güncel sistemli cihaz alın. N86'yı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Iyidir ama eskidir. En azından daha güncel sistemli cihaz alın. N86'yı öneririm.
N86'nın kamerası iyi hafızası değil ; bana hafızası büyük ve kamerasıda normal bi telefon lazım. -
o zaman n8.
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Ali 42
quote:
N86'nın kamerası iyi hafızası değil ; bana hafızası büyük ve kamerasıda normal bi telefon lazım.
Madem hafızasını iyi bulmadınız N95 8GB'ı niye düşünüyorsunuz?
quote:
Arkadaşlar ben de Nokia N73 var onu satıp yerine 2.el N95 8GB almayı düşünüyorum.
N95 8GB iyi midir sizce ?
Bu telefon hakkında bilgili olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
n95 8gb vazgeçemediğim tek telefon,temizini bulabilirsen aldığına kesinlikle pişman olmazsın,kamera,video,ses kalitesi mükemmel,diğer özelliklerinden hiç bahsetmiyorum bile. -
quote:
quote:
quote:
N86'nın kamerası iyi hafızası değil ; bana hafızası büyük ve kamerasıda normal bi telefon lazım.
8GB Hafıza var işte çok büyük hafıza . Bu yüzden düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: papurcu
quote:
Arkadaşlar ben de Nokia N73 var onu satıp yerine 2.el N95 8GB almayı düşünüyorum.
N95 8GB iyi midir sizce ?
Bu telefon hakkında bilgili olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
n95 8gb vazgeçemediğim tek telefon,temizini bulabilirsen aldığına kesinlikle pişman olmazsın,kamera,video,ses kalitesi mükemmel,diğer özelliklerinden hiç bahsetmiyorum bile.
Benimde çok hoşuma gidiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: OBERTAN
o zaman n8.
Pahalı kaçar o. -
n-gage oyunlarını da oynayabilirsin n95'te.Ama 200den fazla para verilmez artık n95'e -
nokia n95 8gb güzel telefondur ama nette çok hızlı değildir haberin olsun arada bir donma yapar symbian dan dolayı o artık ses kalitesi kamerası çok süperdir -
N95 8 GB zamanında kraldı ama şuan için oldukça eski bir model.
Almak istediğin cihaz 2007 model kardeşim, bu demektir ki, sıfırını bulman mümkün olmadığı gibi, garantisi devam edeni de bulman oldukça zor. Garantisi bitmiş bir cihaz için paranı harcama. Dahili hafızası geniş birçok yeni cihaz var veya harici kart ile hafızayı istediğin kadar arttırma imkanın da olabilir. -
n95 teki dahili hafıza dediğiniz flash hafızadır aslında.hafıza kartı ile aynıdır ha kart takmışsın ha flash hafıza.para verilmez bu saatten sonra ona. -
Para vermek istense bile bulunabilir mi ki? Konuyu açan arkadaş kaça almayı düşünüyor acaba merak ettim. -
İstanbulda doğubankta filan bulunabilir ama değmez bence. Üstüne biraz daha ekleyerek çok daha iyilerini alabilirsin. -
quote:
quote:
quote:
quote:
8GB Hafıza var işte çok büyük hafıza . Bu yüzden düşünüyorum
N86'nın hafıza yönünden N95 8GB'tan daha iyi olduğunu not düşeyim. N95 8GB'ta 8 GB dahili hafıza ile sınırlısınız. Çünkü hafıza kartı desteği yoktur. N86'da 8 GB dahili hafızanın yanında 16 GB'a kadar hafıza kartı desteği vardır. Toplam kapasitesi 24 GB yapar. Yani N95 8GB'ın üç katı. Ayrıca işletim sistemi daha günceldir, fotoğraf ve video kalitesi daha üstündür ve çeşitli yazılımsal ve donanımsal üstünlükleri vardır.
-
Arkadaşların dediği gibi biraz daha güncel bir sisteme sahip telefon alsanız daha iyi olur bence.
Ama N8 güzeldir. Ben zamanında alacaktım ama farklı bir cihaz tercih ettim almadım.
Şekli itibarı ile hala aklımda kalmış olan bir telefondur. -
dükkan dükkan gezip temiz ikinci el bulman lazım
-
Günümüz şarlarına göre iyi değildir,yıllar önce iyiydi.500 tl civarında nokia C6-01 alabilirsin,32gb a kadar hafıza kartı destekliyor,sırf 8 gb hafıza için n95 almak bence parayı çöpe atmak demek. -
50-60 tl daha verip n86 almanı öneririm ama n95 8gb da kim ne derse,desin dokunmatik segmentinde olmayan bol özellikli,fiyat itibariyle şu an ucuz olan nadir cihazlardan biri
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- virüs nasıl temizlenir
- pin kodu kaldırma
- ithalatçı garantili ne demek
- türk telekom numara değiştirme
- gprs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X