Şimdi Ara

nokia türkiyede üretilecek fiyatlar ucuzlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben böyle bişey duydum bunu bilenler yazsın lütfen
    yoksa yalanmı?[afro]

• Yok hocam ya işi gücü yok Türkiye demi üretim yapacak boşvcersene Allah aşkına!
  • ne gerek varki burda üretilmesine kendi tesisleri nokia ya yeter artar bile anca üretirse pil aksesuar öle zavazingoları üretir
  • Zavazingolar ucuzlasın yine razıyım :P
  • Nokia Türkiyede degil telefonu, telefonun kapagını bile uretmez. Adamların macaristanda fabrikası var. Avrupa fiyatını 2 katına türkiyede satıyor. Türkiyeye fabrika kurması anlamsız olur.
  • Yani adamlar ya biz Türkiye ye avrupanın iki katı fiyatına satıyoruz ve oarda cep telefonu çılgınlığı var resmen hayvan gibi para kaldırıyouz ama boşverin bukadar para kaldırmayalım gelin okadar masraf yapıp Türkiye de fabirka açalım hem belki bukadar çok kazanmamış oluruz böylece ne dersiniz diye bir satış politikası izlerler miki?
  • olurda başta bıunlar varken hiç bireşey olmaz arkadaşın dediği gibi kapağını bile üretemezler damla 2 katına satmak varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ark.lar nokia'nın böyle bi şey yapması için aptal yöneticilere sahip olması lzm. Yok böyle bişey her söylenene inanmayın tuş takımları bile macaristandan geio. Başka bi fabrikaya kesin ihtiyaçları yoktur. Bilmem katılıyomusunuz?
  • abi uyumayın.dünya çine yatırım yapıyo.adamları 30$ 'a çalıştırıyolar siz daha türkiye diyosunuz.Yapsa yapsa çine yatırım yapar o da kullanıcılara yansımaz,nokia'nın kâr payı artar.
  • şu an tam kapasite ile üretim yapılıyor bütün parçalar tahtakalede kayserili işadamları tarafından üretiliyor beyler :)
  • Niye burada işçilik son derce ucuz...Hem geleceğin trendi Çin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pcpratik_editor</i>
    <br />Niye burada işçilik son derce ucuz...Hem geleceğin trendi Çin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

mesajını yam anlayamadım ama heralde neden çin'de işçiliğin ucuz olduğunu soruyorsun.Bende sana soruyorum.Çin'in nüfusu kaç? 1 milyar olduğunu söylüyorlar(bu kesin bi bilgi değil ama bundan düşük bi rakam da değil)Bu kadar adam nası doyacak?Çalışacak peki bi şey bi yerde alternatifi çoksa ne olur? Ucuzlar.Yani adamlar o maaşa çalışmak zorunda.Tabi herkes 30$ alıyo diye bişi yok.30$ en düşük maaş olabilir.
  • valla ben Çin'de telefon fabrikasında 30 dolara çalışırdım, tabii ürettiğim her 5 telefondan birini hacılayıp türkiye'de satmak kaydıyla:P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.