Bildirim
nokia x6
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan x6 16gb kullanarak bu mesajı atıyorum genel olarak ikisi arasında bir fark yok ama pek önerilecek bir telefon değil iki ay sonra yavaşlamaya başlıyor sık sık hafıza dolu diyo müzik telefonu olmasına rağmen kulaklıkta ses pekte yüksek değil -
Bende bu msjı x6dan yazıyorum arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum -
Yukarda iki örnek var , hala almak istediğni sanmıyom bunları biz yazsak Nokia düşmasnı olurduk ya neyse.
Huawei İdeos X5 , 569 TL
Galaxy Gio , 499 TL
Bu ikisinden birini almanı öneririm kardeş -
ideos x5 al dostum. katılıyorum arkadaşların dediğine. -
hmm yorumlarınız için tşkler samsung telefonlarını pek sevmiyorum nokia e7 var biraz hoşuma gitti bilen varmi -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunes
hmm yorumlarınız için tşkler samsung telefonlarını pek sevmiyorum nokia e7 var biraz hoşuma gitti bilen varmi
Hocam o telefon benimde çok hoşuma gitti klavyesi demir kasası falan da o fiyat ona çok üstüne biraz daha koyup Iphone 4 almayı düşünüyorum onu alıcağıma -
Paranızı çöpe atmak istiyorsanız iyi bir seçim GPU yoksunu (kaliteli oyun oynayamazsınız), Düşük işlemci ve Ramli yavaş bir telefon. Androidli telefonlara yönelin -
nokianin c7side var e7 den fiyatı düşük herhalde galiba bu 2sinden birisini alacam yurtdışından getirttirebilirim -
c7 veya c8 ne düşünüyorsunuz bu telefonlar hakkında
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- pttavm den telefon alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung a15 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- secure folder nedir
- device health services nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X