Şimdi Ara

Yüzüm böyle kaldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 18 yaşında cilt bakımıyla yeni tanışan birisiyim.

Bugün bilindik kozmetik markalarından birine gittim ve suratımda ki sivilceler için kullanabilceğim bakım ürünü almak istedim.

Orada bulunan görevli arkadaş bana cilt tipimi sordu bende bilmediğimi söyledim.

Biraz suratıma dokundu ve karma cilt senin cildin diyerek bana bazı ürünler verdi bende satın aldım.

Evde duştan sonra kullanmak için aldığım kil maskesini suratıma sürdüm.

Ama bu maske yıkamama rağmen suratımdan çıkmıyor ve aşırı derecede yanıyor suratım kas katı kesildi nolur yardım edin.

Yüzüm böyle kaldı yardım Yüzüm böyle kaldı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortikiuc -- 15 Eylül 2023; 2:35:52 >

• Kadınların makyaj çıkarmak için kullandıkları (aseton muydu neydi) malzeme varsa bir dene derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hala çok katı ama bi kısmı hafifledi hafifleyen taraflar kızardı ve şişti soğukta kalan japon askerlerine benziyorum işe gidemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlık olsun hocam. Bu tür konuları tecrübeli kişilere danışarak yapmanızı tavsiye ediyorum. Eğer işk defa yapıyorsanız...

İlk defa denedim işte ne bileyim orada satış danışmanı eğitimleri vardır diye düşündüm üstadım

• dortikiuc kullanıcısına yanıt

Yok hocam dikkat edin siz hinede.

Benim yüzümde de sivilce vardı. 12 yaşımdan 18 yaşıma kadar.

Şu anda tek bir tane yok.

. Yani zamanla geçiyor, benimkiler geçti. Öyle fazladan masraf yapmak bana pek uygun değil

Anlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun kanka durum nedir

• c@do kullanıcısına yanıt
    İlaç cart curt bir şekilde geçiyor

• Kardeşim geçmiş olsun.

Sivilce için kreme gerek yok. Onlarla geçmez de zaten. Sivilce, deriden dışarıdan bir etki ile değil, tamamen bedenin içinden gelen bir etkidir.

Yağlı gıdalardan bu süre zarfında uzak dur ve bekle. 18'li yaşlardan sonra zaten sivilce kalmaz. Geçmiş olsun

• ne biçim konu lan bu Yüzüm böyle kaldı yardım her neyse geçmiş olsun tabii sabah sabah güldürdü Yüzüm böyle kaldı yardım 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.