hp lattop 4 gb ram, 2,5 hız i5 işlemci internette takılırken sekmeleri yan yana açıyorum crome ve firefox çalışırken norton yüklü bilgisayar bu arada yüksek performans uyarısı veriyor. Ne yapmam lazım bunları kullanırken genelde bir program kullanmıyorum. bazen bilgisayarda worf,exsel dosyaları ve resim düzenleme programı açık oluyor ekran kartıda 2 gb harici bazen sayfalarda donma meydana geliyor şu an firefox ne açabiliyorum ne de kapaya biliyorum. üç sekme yan yana açıktı. Bilgisayarı da yeni aldım 1 ay olmadı. aldığım yere söylemiştim sadece yan yana sekme açıyorum birde kullanırsam photoshop Yardımlarınız için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: rodinnn
hp lattop 4 gb ram, 2,5 hız i5 işlemci internette takılırken sekmeleri yan yana açıyorum crome ve firefox çalışırken norton yüklü bilgisayar bu arada yüksek performans uyarısı veriyor. Ne yapmam lazım bunları kullanırken genelde bir program kullanmıyorum. bazen bilgisayarda worf,exsel dosyaları ve resim düzenleme programı açık oluyor ekran kartıda 2 gb harici bazen sayfalarda donma meydana geliyor şu an firefox ne açabiliyorum ne de kapaya biliyorum. üç sekme yan yana açıktı. Bilgisayarı da yeni aldım 1 ay olmadı. aldığım yere söylemiştim sadece yan yana sekme açıyorum birde kullanırsam photoshop Yardımlarınız için teşekkür ederim
Merhabalar Aşağıda verdiğim linkten ashampoo winoptimizer 9u indirin ve kurun. https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/3306/System_Utilities/Ashampoo-WinOptimizer-9 Yukarıdaki linkte ''download now'' tuşunun altında free trial versin linki var.Link şu: https://www.ashampoo.com/en/usd/dld/3306/Ashampoo-WinOptimizer-9/ Deneme sürümünü kullanın.Yanlış hatırlamıyorsam mail adresiniz ,ad soyadla kayıt oluyorsunuz.30 gün deneme süresi var. Sonra moduller kategorisinde startup tuner kısmını bulun.O kısımdan başlangıçta başlayan ve bilgisayarınız kasan programların işaretlerini kaldırın.Deneme yanılmayla sorununuza çözüm bulun.Ayarlar bilgisayar açılırkenki programlarla ilgili ,bu yüzden ayarların uygulanabilmesi için bilgisayarınızı kapatıp açmalısınız(ya da yeniden başlatmalısınız) Yeni bilgisayarlarda sorun hep aynı.Reklam amaçlı yüklenen programlar(hepsi fos anlamında konuşmuyorum ,çünkü deneyimim olmadı ama bazı programlar harbi gereksiz ve bilgisayarı kasıyor) Hangi programların gerekli olup olmadığını anlamada bir numaralı yardımcınız google amcadır.