Şimdi Ara

NOSTALJİK,KOLEKSİYON ÜRÜNÜ SONY WALKMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam izmiri bilmem
  • Hocam 7 aydır satmaya çalışıyorsun,satılacağı yok.Ürünü geri çek istersen.
  • Maddi değerinden çok manevi değeri yüksek bir ürün iyi satışlar hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • been sana 150 den vereyim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Hocam 7 aydır satmaya çalışıyorsun,satılacağı yok.Ürünü geri çek istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

7 ayıda geçti 11 ay oldu adam hala satmayı bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

7 ayıda geçti 11 ay oldu adam hala satmayı bekliyor

+12 ay daha geçti.

• Yıl oldu 2016. Daha satılmamış

Darbe bile gödü bu walkman

İlerde antika olumca hayıflanacağız. Zamanında almadık diye bunu

• efruz E kullanıcısına yanıt
    hahahahhahaha aynen oyle hocam
  • Bir ürünün aynısından piyasada kolayca bulamıyorsanız, o ürün koleksiyon değeri taşır.
    Bir ürünün aynısından piyasada kolayca bulamıyorsanız ve o ürün ilk üretildiği gün ki gibi temiz ve orjinal durumda ise Antika değeri taşır.

Yukarıda ki ürünü, gençliğini 80'ler de yaşamamış olmamış kişilerin "1000 Yazsaydın bari" gibisinden boş laflar ile değerlendirmesi bu açıdan normaldir.

Emsali olmayan ürünlerin fiyatları açık artırma ile belirlenir veya satıcının uygun bulduğu rakamdan satışa çıkar. Çünkü bu ürünlerin fiyatının referans alınabileceği şuan üretimde ve satışta ürün yoktur. Bu bağlamda satıcı ürüne 1000TL fiyatta biçse "Oha, kazık, çok yüksek satıyorsun..Şurada aynısı şu kadar" denilemez.

Bence yukarıda ki ürün 80'li yıllara ait çok güzel bir parça. Benim ilgi alanıma girmediği için teklif vermiyorum. Girseydi, benim için ifade ettikleri ve bütçem dahilinde 300 TL gibi teklif verebilirdim.

• kuafortr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz ve anlayışınız için.
  • Koleksiyon sınıfına giriyor bence, fiyat makul, yakında müzelerde güzel bir sunumla görebiliriz. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuafortr

Bir ürünün aynısından piyasada kolayca bulamıyorsanız, o ürün koleksiyon değeri taşır.
    Bir ürünün aynısından piyasada kolayca bulamıyorsanız ve o ürün ilk üretildiği gün ki gibi temiz ve orjinal durumda ise Antika değeri taşır.

Yukarıda ki ürünü, gençliğini 80'ler de yaşamamış olmamış kişilerin "1000 Yazsaydın bari" gibisinden boş laflar ile değerlendirmesi bu açıdan normaldir.

Emsali olmayan ürünlerin fiyatları açık artırma ile belirlenir veya satıcının uygun bulduğu rakamdan satışa çıkar. Çünkü bu ürünlerin fiyatının referans alınabileceği şuan üretimde ve satışta ürün yoktur. Bu bağlamda satıcı ürüne 1000TL fiyatta biçse "Oha, kazık, çok yüksek satıyorsun..Şurada aynısı şu kadar" denilemez.

Bence yukarıda ki ürün 80'li yıllara ait çok güzel bir parça. Benim ilgi alanıma girmediği için teklif vermiyorum. Girseydi, benim için ifade ettikleri ve bütçem dahilinde 300 TL gibi teklif verebilirdim.

Ankara Ayrancı Antika pazarında aynısını 30 TL'ye gördüm pazar günü. Antika veya koleksiyonluk bir ürün değil. Hatta aynısından 4-5 farklı yerde daha gördüm.

• Evet victor arkadasimizin dedigi gibi Ankara ulusta 15 - 20 tl ye satiliyo malesef :(

• Benim cocuklugum bu cihazla gecti ama gecmemis sayiyorum artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.